Visszatérne az amerikai legenda, csak az a kérdés, mégis hová?

Visszatérne az amerikai legenda, csak az a kérdés, mégis hová?

Szabadon igazolható a botrányhőssé vált amerikai legenda. Csak senki ne hívja el őt egy kávéra!

Még tavaly nyáron jelentette be Stewie2K, hogy a Starbucks-incidenst követően felhagy a versenyzéssel és az Evil Geniuses összes inkompetenciáját rejtő tarsolyában, a Creator Collective tagjaként fog streamelni a jövőben. Persze nem volt titok, hogy akkor már szeretett volna inkább Valorantra váltani, hiszen CS:GO-ban évek óta nem tudta eredményekre fordítani a képességeit. Ráadásul, amikor még elvileg aktív játékos volt CS-ben, már akkor is megállás nélkül a Riot játékát tolta. De ez a váltás minden akarata ellenére sem valósult meg, így maradt a streamelés. Eddig.

Az e-sportolói nyilvánosság elől kissé eltűnt amerikai játékos ugyanis tegnap bejelentette, hogy készen áll a visszatérésre, akár CS-ben, akár Valorantban – a lényeg, hogy ismét versenyezni szeretne. Tweetjeiből kiderült, hogy véget ért az EG-vel kötött szerződése, így szabadon igazolhatóvá vált. Ezután elmondta, hogy mennyire hiányzik neki a versengés, a munka, valamint azt, hogy szerinte sosem csukta rá az ajtót a CS-re.

A CS2 érkezésével nyilván jó lehetőség nyílik a helyezkedésre. Ősszel alighanem folyamatosak lesznek a cserék minden régióban, hiszen Major sem lesz idén májustól jövő márciusig. De az már egy másik kérdés, hogy a tavalyi botránya után ki hajlandó próbát tenni vele, ha még egy teljesen másik mezőnyben, az NA Valorantban sem tartottak igényt a szolgálataira.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!