A Sega és a Tencent sem megy az idei E3-re

A Sega és a Tencent sem megy az idei E3-re

Lassan már senki sem marad az E3 2023 résztvevői közül.

Újabb nap, újabb visszalépés a 2023-as Electronic Entertainment Expón, vagyis E3-n szereplők közül. Miután hétfőn a Ubisoft mondta le a megjelenést, most két óriás, a Sega és a Tencent köszönték meg a meghívást, de nem szeretnének ott lenni az eseményen.

A Sonic, a sündisznót megalkotó Sega nemrég árulta el, hogy "óvatos számítások után úgy döntöttünk, hogy nem veszünk részt kiállítóként az E3 2023-on. Emellett nagyon várjuk, hogy új információkat osszunk meg a bejelentett és a még be nem jelentett projektjeinkről a közeljövőben." A PUBG, a PUBG Mobile, az Arena of Valor, a League of Legends, a Call of Duty Mobile, a Ring of Elysium és a nemrég bejelentett Honor of Kings: World mögött álló Tencent nagyjából a Segával egy időben, a Level Infinite kiadóján keresztül jelentette be, hogy ők sem lesznek ott az évekkel ezelőtt még központi gaming kiállításon.

Annak ellenére, hogy a videójátékipar (eddig) meghatározó eseménye négy év után végre újra fizikailag is megrendezésre került, már nem igazán akar senki részt venni rajta. A Nintendo és az Xbox korábban jelentette be a kimaradást, a PlayStationre sem számítanak, és a Ubisoft hétfőn azután mondta vissza a részvételt, hogy egy hónappal ezelőtt még elkötelezték magukat a megjelenés mellett. Ennek ellenére viszont még mindig nagyon sok tripla-A és indie játékfejlesztő ott lesz az E3-n - azonban a legnagyobbak lassan mind kiestek. Az E3 résztvevői listáját a június 13-án kezdődő eseményhez közelebb érve teszik közzé, figyeljétek az Esport1 oldalát a legjobb gaming hírekért!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!