Szex, szerelem? Újabb részletek szivárogtak ki a GTA 6-ról

Szex, szerelem? Újabb részletek szivárogtak ki a GTA 6-ról

A két főszereplő közti viszonyt szabadon befolyásolhatjuk.

Egyre inkább úgy érezhetjük, hogy a szeptemberi szivárgás egy nagyon jó dolog volt, mármint rajongói oldalról. Persze simán lehet, hogy ez azzal az áldozattal járt, hogy a fejlesztőket visszavetette a munkában, ezért még később, vagy hiányosabban kapjuk meg a játékot, mint azt eredetileg tervezeték. Akkor ugye több, mint 90 felvétel látott napvilágot, amelyet azóta elemeznek lelkes adathalászok, hogy mindent is kiderítsenek belőle. Közben hivatalos információ továbbra sincs, a leakek nélkül majdnem a teljes sötétségben tapogatóznánk, így találgatásaink vannak, amelyekre van esély, hogy tényleg visszaköszön majd a következő részben.

Azt is megtudhattuk (megerősítve a korábbi pletykákat), hogy két főszereplő lesz, Lucia és Jason, tehát egy férfi és egy nő, akik valószínűleg valamiféle romantikus kapcsolatban vannak, mint a Bonnie és Clyde történetben. Pontosabban ez tőlünk is függ majd. Ugyanis egy „romantikus-mechanika” miatt befolyásolhatjuk, hogy a két karakter hogyan viszonyul egymáshoz. Viszonyuk a plátóitól a szerelmesig bármi lehet. Ezáltal a a sztorimód sokkal dinamikusabb lehet, mint a GTA V kampánymódja. Hasonló románcrendszer volt már korábbi Grand Theft Auto-részben, tehát nem lesz teljes újdonság, hiszen a San Andreasban és a GTA IV-ben is lehetett randizni. Azonban sem a GTA V-be, sem a Red Dead Redemption 2-be nem rakta be a Rockstar (pedig utóbbiba voltak ilyen tervek).

Ezt a küldetéseken keresztül érhetjük el. Ha igazak a hírek, lesznek küldetések, amelyeket teljesíthetjük pragmatikus, vagány vagy romantikus megközelítésben. Ezáltal az is lehetséges, hogy a főszereplők között kialakított kapcsolat hatással lehet a küldetésekre. Ez a dinamika nagyobb szabadságot biztosít majd a játékosoknak a tekintetben, hogy a főszereplők hogyan lépnek kapcsolatba egymással, és hogyan bontakozik ki a duó közötti dinamika a sztorimód során. Ez egy új csavar lehet, mert ugyan az V végén is 3 végkifejlet közül választhatunk, de az a küldetések során még nem befolyásol semmit. Mindazonáltal, mint minden más kiszivárgást, ezeket az infókat is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Te örülnél egy ilyen mechanikának?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!