Végre megtanul háromig számolni a Valve és jön a Portal 3? Vagy a Half-Life 3?

Végre megtanul háromig számolni a Valve és jön a Portal 3? Vagy a Half-Life 3?

A Counter-Strike 2-t már bejelentették, jöhet a következő meglepetés, ami...

Annyira nem tud háromig számolni a Valve, annyira kerülik a szériáik harmadik felvonásait, hogy arról nem csak mémek, de egy komplett dal is született már, ráadásul egy egészen fülbemászó. Hol van a Half-Life 3? Hol van a Left 4 Dead 3? Hol van a Portal 3? Egyelőre sehol, de azok után, hogy a Counter-Strike 2 valóban elkészül, mi már bármit elhiszünk. Sőt, az egyik folytatásra most egészen új nyomok is utalnak!

Boyang Zhu, a Valve egyik művészének LinkedIn profilja szerint valami készül a Valve műhelyében, valami új, amit még nem jelentettek be. Ezt persze eddig is tudtuk, hiszen közismert tény, hogy a Neon Prime kódnevű projekt a Valve egy új játéka lesz. A másik Michael Andersonnál keresendő, aki bár már elhagyta a Valve kötelékét, az ott töltött idejéről úgy számolt be, hogy sikerült valami újat, valami sosem látottat alkotnia, elképesztő mesterséges intelligenciával és izgalmas rejtvényekkel. Ez már sokkal inkább egy új Portal fejlesztésére utal, de a Half-Life-tól sem állna távol, hogy puzzle elemeket tartalmazzon.

A CS2 után már bármi lehet! Az is benne van a pakliban, hogy a Valve még idén bejelent olyan nagyszabású projekteket, mint a HL3 vagy a Portal, hiszen az biztos, hogy valamin titokban, de gőzerővel dolgoznak. Alig várjuk, hogy megtudjuk pontosan micsodán!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

 

Kövess Minket!