Közülük kerülhetne ki az Abbyt alakító színésznő a The Last of Us 2. évadában

Közülük kerülhetne ki az Abbyt alakító színésznő a The Last of Us 2. évadában

Sok múlik majd a folytatás sikerességén, hogy ki formálhatja meg ezt a karaktert.

Az utóbbi időben már felcsillant a remény, hogy nem csak rossz videójáték-adaptációkat tudnak készíteni, gondoljunk csak az Arcane-re, a Cyberpunk Edgerunnersre, a The Witcherre vagy a Pokemon – Pikachu, a detektívre. Ezért nőtt meg a The Last of Us élőszereplős sorozat kapcsán is az elvárás, amelyet végül sokak szerint az HBO Max végül képes volt megugrani, ezt pedig az első szezon egyre növekvő nézettsége is alátámasztani látszik. Nem is oly régen ért véget a The Last of Us első évada, amiről bár mai napig a vita tárgyát képezi, mégis sokak szerint nemes egyszerűséggel minden idők legjobb játékadaptációja. Nem tökéletes az tény, de ha minden sorozat legalább ezt a színvonalat képviselné, sokkal kevesebb panaszunk lenne. Ráadásul z utolsó részt követően kiderült, hogy sikerült maga mögé utasítania a House of the Dragon első évadát is, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

Nem véletlen tehát, hogy még az első évad közben jött a jó hír, biztosan lesz második szezonja a sorozatnak. A rajongók körében pedig természetesen már most az az egyik legfontosabb kérdés, hogy vajon ki játszhatja majd el Abby karakterét, aki a játék második részében tűnik fel. A videójátékban Laura Bailey szinkronszínésznő keltette életre a karaktert, de aligha neki szánják majd ezt a szerepet a sorozatban, tehát valaki másnak kell majd megtestesítenie a folytatás egyik legfontosabb szereplőjét.

Természetesen már vannak jelöltek a karakter kapcsán, és az itt felsorolt színésznők közül tényleg szinte mindenki képes lenne egy emlékezetes Abby megformálására, de végül csak egy befutó lehet majd. Sőt, még az is elképzelhető, hogy nem közülük kerül ki végül a sorozat új szereplője, de az nagy meglepetés lenne szerintem sokak számára. Nehéz megmondani egyébként, hogy egy újabb, ismeretlen színész vagy valaki olyan, aki már nevet szerzett magának a filmiparon belül lenne a jobb választás Abby életre keltésére.

Egy biztos, bárki is bújhat a bőrébe, nem lesz egyszerű dolga a karakterrel, hiszen elő kell majd hoznia magából azt a lelkivilágot, amit egy tragédia szült, és az igazságszolgáltatás iránti féktelen elszántságának hozadéka. Mivel a 2. évad forgatása valószínűleg még idén elkezdődik, az Abby-t játszó színésznő kiléte minden bizonnyal előbb-utóbb kiderül. Reméljük, hogy a sorozat mögött álló csapat a castingot ezúttal is eltalálja majd, ahogyan Pedro Pascal és Bella Ramsey esetében is – bár Ramsey azért eléggé megosztóvá vált az első évad során.

Az alábbi gyűjteményben tehát az a nyolc színésznő látható, aki a legjobb lenne Abby szerepére – kattints a képre a galéria eléréséhez:


Eliza Taylor (Legismertebb szerepe: The 100)

Galéria

Kövess Minket!



Te kit választanál Abby szerepére?

  • 0 %
  • 8 %
  • 8 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 67 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 8 %
Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.