Itt az Arcane kihívója? Újabb LoL-os sorozat készül!

Itt az Arcane kihívója? Újabb LoL-os sorozat készül!

A forgatások szeptemberben kezdődnek, így idén biztosan nem jelenik még meg.

2023-ban LoL-os sorozat nélkül maradunk, ez már biztosnak tűnik, hiszen az Arcane második évada nem érkezik meg idén. Most egy teljesen új sorozatot jelentettek be, amelynek forgatásait kezdik meg szeptemberben így valamikor 2024 végén várható. Ez nem más, mint egy élőszereplős League of Legends drámasorozat, amelynek a címét még nem ismerjük, de teljesen más irányból közelíti meg a játékot, mint az Arcane, mert az e-sport szcénát célozza meg. Mivel egy kínai alkotásról van szó, valószínűleg az LPL lesz a középpontban, a rendezői székbe pedig az a Zhang Yi-Mou kerül, aki legendás harművészeti filmjeiről, például a nevéhez fűződik A repülő tőrök klánja.

Ezt maga a rendező jelentette be egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón. Elmondta, hogy „nagyon mást” szeretne készíteni a többi projektjéhez képest, és a sorozat a fiatalabb közönséget célozza meg. Személyes kötődése is van, ugyanis az unokái is játszanak a League of Legendsszel.

A sajtóközlemény szerint a sorozat 40 epizódból fog állni, amelyek egyenként 45 percesek lesznek. A műsor cselekménye Bai Yang körül fog forogni, aki egy rajongó. Yang a történet szerint lelket cserélt egy e-sport sztárral, Ma Daval. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ez a sorozat a jelek szerint közvetlenül a League of Legends kínai játékosbázisát célozza meg, így bizonytalan, hogy az angol változat mikor készül el. A szereposztásról sincsenek még konkrét információk, így nem tudjuk kiket láthatunk majd a főbb szerepekben.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!