Két fantasztikus ajándékkal készül az Epic Games jövő hétre

Két fantasztikus ajándékkal készül az Epic Games jövő hétre

8000 forintnyi játékot kapunk majd ajándékba jövő héten.

Menetrend szerint érkezett csütörtök délután az Epic Games aktuális ajándéka, azaz ajándékai, hiszen nem egy, de rögtön két játékot is kapunk. Ráadásul két fantasztikus, akciódús játékot kaptunk pár napja. Ezzel egyidőben már az is kiderült, hogy mi lesz a jövő heti menü és ha most örülünk az akcióáradatnak, akkor jövőhéten örülni fogunk a nyugodt, csodaszép és pihentető játékoknak! Íme, a következő játékokat kapjuk majd ingyen jövő héten az Epic Gamestől!

Beyond Blue

A Beyond Blue a világ óceánjainak mélyére kalauzol minket, ahol nincs más dolgunk mint ellazulni és élvezni az elénk táruló látványt, felfedezni a mélység rejtett, de gyönyörű titkait. Egy végtelenül nyugtató játékhoz lesz szerencsétek, ahol soha nem látott technológiával fedezhetitek fel az óceánokat és kerülhettek kapcsolatba, annak minden csodájával. Kár lenne kihagyni, főleg ingyen.

Never Alone

A Never Alone ugyanazon csapat munkája, akiknek a Beyond Blue-t is köszönhetjük, ez a játék azonban egy szívhezszóló történet a faggyal küszködő Nunáról és rókájáról. Nehéz bármit is mondani a játékról spoilerek nélkül, így inkább csak annyit mondunk, hogy aki egy kis édes és aranyos kalandra vágyik, annak ez a játék tökéletes lesz.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!