Real, Barca vagy Atlético? Ki nyeri a hónap legjobbja díjat?

Real, Barca vagy Atlético? Ki nyeri a hónap legjobbja díjat?

Igazi szupersztárok nyújtottak fantasztikus teljesítményt.

Ahogy közeledünk egy újabb hónap végéhez, eljött az idő, hogy ismét szavazzunk a Hónap játékosa díjra. Az áprilisi La Liga POTM névsorát már nyilvánosságra is hozták, nincs más dolgunk, mint felmenni az EA oldalára és leadni a voksunkat.

Az EA ismét elkészítette a hét játékos hivatalos szűkített listáját, akikre lehet szavazni. Ugyan vannak, akik még játszanak a hónapban, de már most nyílt a küzdelem. Érdekesség, hogy elég támadó-heavy lett a névsor, csak Ronald Araujo védekező játékos, a többiek jobban érzik magukat a labdával. A top csapatok mind képviseltetik magukat, van Real Madrid, Barcelona, Sevilla és Atlético Madrid-játékos is. A hét jelölt nem más, mint: Inaki Williams, Ronald Araujo, Antoine Griezmann, Marco Asensio, Júszef el-Neszjrí, Szelím Ámalah és Kee Kang In. 

 Inaki Williams égy meccsből hármat segített a csapatnak megnyerni, a hónap elején a Getafe ellen döntetlent értek el. Ez idő alatt három gólt szerzett, és mindegyik mérkőzésen, ahol betalált, az három pontot jelentett csapata számára. Antoine Griezmann az előző hónapban is kapott jelölést, akkor nyerni is tudott. A francia kiváló teljesítményt nyújtott, azonban csak két gólt sikerült szereznie, így nem biztos, hogy duplázni tud. A Real Madrid kissé hullámzó teljesítményt nyújtott áprilisban: három győzelmet aratott, de kettőt elvesztett. Marco Asensio azonban ez idő alatt pazarul teljesített, három góllal és három assziszttal! A Barcelona tovább robog a bajnoki cím fele, amiben nagy szerepe van a védelemnek. Csupán kettő gólt kaptak egész hónapban, de az egész idényben nagyon stabilak. Ebben pedig nagy szerepe van az uruguayi játékosnak is. A Sevilla már nem fut ennyire jó szezont, de égy meccs óta veretlenek. Youssef En-Nesyri fontos szerepet játszott ebben, három meccsen háromszor is betalált. A Real Valladolid szintén menekül a kiesés elől. A télen szerződtetett Selim Amallah pedig gólokat és gólpasszt is szállított csapatának. Lee Kang In sem játszott rosszul a hónap során ennek ellenére meglepő lenne a győzelme.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!