Kvaratskhelia biztosan nem nyer, Leao tud duplázni?

Kvaratskhelia biztosan nem nyer, Leao tud duplázni?

A Napoli hosszú sorozata biztosan megszakad.

Kvaratskhelia tudta megnyerni a februárt és a márciust, januárban pedig csapattársa, Victor Osimhen nyerte meg a Player of the Month-díjat, azonban ez a sorozat biztosan megszakad, mert az öt jelölt között nincs Napoli-játékos. 33 év után megnyerték cserébe az olasz bajnokságot, valószínűleg nem túlságosan bánkódnak a POTM miatt.

Viszont, ha nem ők, akkor ki nyerhet? Összesen öt jelölt van most is, és te is leadhatod a szavazatod. Mattia Zaccagni 1 góllal és két gólpasszal vette ki a részét abból, hogy a Lazio a második helyen áll a bajnokságban és minden esélye megvan az ezüstéremre és a Bajnokok Ligája-indulásra. Az Inter nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, a BL-ben elődöntős, de ami a POTM szempontjából fontos, hogy a bajnokságban azért nem hoz stabil teljesítményt. Erről nem Lautaro Martinez tehet, aki áprilisban három gólt is szerzett a Serie A-ban. 

Lorenzo Pellegrini a bajnokságban két gólt szerzett az előző hónapban, ám a Roma három meccse nyeretlen és jelenleg nincsenek európai kupaindulást érő helyen. Szükségük lesz Pellegrini remeklésére májusban is, ha szeretnének nemzetközi porondon is indulni. Milan, Lazio, Inter, Roma, csupa nagy csapat, Simone Verdi és a Verona kicsit kilóg ebből a képből. A kiscsapat kieső helyen áll, ám áprilisban négyszer is veretlenek maradtak. Ez az olasz csatárnak is köszönheti, aki három alkalommal is eredményes volt, ettől függetlenül meglepő lenne a győzelme. Utoljára Rafael Leaot hagytam, aki már nyert POTM-díjat ebben a szezonban, méghozzá októberben. A Serie A-ban a Milannak se lehet sok oka az örömre, csak egy meccset nyertek az utolsó öt találkozójukon. Azt a kevés örömöt Leao játéka jelentheti, aki 4 gólt és 1 gólpasszt jegyzett ebben az időszakban.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!