A teljes The Lord of the Rings: Gollum végigjátszása kiszivárgott

A teljes The Lord of the Rings: Gollum végigjátszása kiszivárgott

A hányattatott sorsú játék kapott egy újabb pofont.

A The Lord of the Rings: Gollum teljes végigjátszása kikerült az internetre egy 7anouneh nevű YouTuber jóvoltából. A Daedalic Entertainment és a Nacon gyorsan lépett és törölte a felvételeket, így jelenleg nem elérhetőek. Előbbi nem csak kiadó, a csapat fejleszti a holnap érkező akció-kaland játékot. Azt a címet, amely már idáig is sok gonddal küzdött, többször csúszott, miközben az eddig látott előzetesek alapján nem túl szép és meggyőző a játék, erre pedig rátett még egy lapáttal a túlzó gépigénye

Most ezen a helyzeten rontott mégtovább ez a komoly kiszivárgás, ami egyébként sajnos nem egyedi eset, az utóbbi időben a Redfall, a Quidditch Champions vagy épp a Forspoken is hamarabb kikerült, mint kellett volna. A közös ezekben a programokban, hogy már előzetesen is nagy volt a kétely velük szemben, amire a leakelt felvételek csak ráerősítettek, hogy aztán a végső döfést a megjelenés adja (kivéve a Harry Potter-cím esetében, az még nincs kint).

„Elkötelezettek vagyunk, hogy megfeleljünk a közösségünk elvárásainak, és feltárjuk Gollam el nem mesélt történetét olyan módon, amely tiszteleg J.R.R. Tolkien víziója előtt.” Ezt még a Daedalic mondta korábban, de a felvételek alapján továbbra se győzött meg, hogy ez lesz minden idők legjobb A Gyűrűk Ura-játéka. Ahogyan már említettem, a játék a tervek szerint 2023. május 25-én jelenik meg Microsoft Windowsra, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A Nintendo Switch verzió valamikor az év folyamán várható.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN