Ezért temetik már most a Sony új kézikonzolját

Mit gondoltok? Szerintetek ez még belefér, vagy ez végzetes hiba a Sony oldaláról?

Bár neve még nincs az eszköznek, az egyelőre Project Q-ként emlegetett kézikonzol a Sony egyfajta válasza a Steam Deckre és az ASUS ROG Allyra. Azért csak egyfajta, mert a Project Q picit másabb, mint az említett két kézikonzol. Nem egy teljesértékű konzolról van szó, hanem egy olyan hordozható gépről, amire PS5-ről streamelhetünk. Tehát a játék futtatását nem a Project Q végzi, hanem PS5 konzolunk, de a Project Q segítségével bárhol játszhatjuk majd kedvenceinket.

Az eszköz néhány napja mutatkozott be a PlayStation Showcase alatt, olyan játékok mellett, mint a Dragon's Dogma 2, az Alan Wake 2, a Marvel's Spider-Man 2 és az Assassin's Creed Mirage. Megjelenési dátuma még nincs az eszköznek, egyes infók szerint novemberben érkezhet majd, de azért várjuk meg a Sony bejelentését.

Az viszont már kiszivárgott, hogy a Project Q aksija körülbelül 3-4 órát bír majd. Igen, jól hallottátok, 3-4 órát... Az ASUS ROG Allynak is ez a legnagyobb hátulütője és úgy tűnik a Project Q-nak is ez lesz. Márpedig 3-4 órás futamidővel máris sokan temetik a gépet, ami érthető is. 

Meglátjuk, ne feledjük, hogy ezek egyelőre kiszivárgott információk, nem tekinthetőek 100%-ban pontosnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár