Hirdetés

Ezért temetik már most a Sony új kézikonzolját

Mit gondoltok? Szerintetek ez még belefér, vagy ez végzetes hiba a Sony oldaláról?

Hirdetés

Bár neve még nincs az eszköznek, az egyelőre Project Q-ként emlegetett kézikonzol a Sony egyfajta válasza a Steam Deckre és az ASUS ROG Allyra. Azért csak egyfajta, mert a Project Q picit másabb, mint az említett két kézikonzol. Nem egy teljesértékű konzolról van szó, hanem egy olyan hordozható gépről, amire PS5-ről streamelhetünk. Tehát a játék futtatását nem a Project Q végzi, hanem PS5 konzolunk, de a Project Q segítségével bárhol játszhatjuk majd kedvenceinket.

Az eszköz néhány napja mutatkozott be a PlayStation Showcase alatt, olyan játékok mellett, mint a Dragon's Dogma 2, az Alan Wake 2, a Marvel's Spider-Man 2 és az Assassin's Creed Mirage. Megjelenési dátuma még nincs az eszköznek, egyes infók szerint novemberben érkezhet majd, de azért várjuk meg a Sony bejelentését.

Az viszont már kiszivárgott, hogy a Project Q aksija körülbelül 3-4 órát bír majd. Igen, jól hallottátok, 3-4 órát... Az ASUS ROG Allynak is ez a legnagyobb hátulütője és úgy tűnik a Project Q-nak is ez lesz. Márpedig 3-4 órás futamidővel máris sokan temetik a gépet, ami érthető is. 

Meglátjuk, ne feledjük, hogy ezek egyelőre kiszivárgott információk, nem tekinthetőek 100%-ban pontosnak.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Gaming - Minden, amit a munkavállalóknak tudniuk kell, mielőtt használni kezdik a ChatGPT-t

Az elmúlt hónapok során felerősödtek a mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó eszközökről szóló viták. Mivel segítségükkel növelhető a produktivitás és használatuk időt takaríthat meg, sok munkavállaló beépítette ezen eszközök alkalmazását a mindennapi munkafolyamatokba. Az ESET kiberbiztonsági kutatói szerint azonban mielőtt megpróbáljuk kihasználni az innovatív AI eszközök előnyeit, meg kell tanulnunk biztonságosan, adataink veszélyeztetése nélkül igénybe venni azokat.

Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés