Hiába a Párizsban elért bajnoki cím, a Major-bajnok Vitality is játékost cserélhet

Hiába a Párizsban elért bajnoki cím, a Major-bajnok Vitality is játékost cserélhet

Érdekes csere lenne! És vajon miért pont dupreeht tennék ki a kezdőből?

A CS2 közelsége miatt azt hittük, hogy hiába ér véget a Major Párizsban, elmarad a szokásos cserebere és a legtöbb csapat együtt marad. Ehhez képest, egyik napról a másikra olyan pletykaáradat indult be, amilyenre talán évek óta nem volt példa. EG, NiP, OG, NaVi, Liquid, Fnatic, MOUZ de még a hazai pályán Major bajnoki címet szerezett Vitality is a játékoscsere mellett dönthet, feltéve, ha igazak lesznek a találgatások.

A legfrissebb pletykák ugyanis arról szólnak, hogy a Vitaliy ötösének búcsút inthet Peter "dupreeh" Rasmussen, helyét pedig egy óriási fiatal tehetség, Shahar "flameZ" Shushan veheti át. A még mindig csak 19 éves flameZ 2021 áprilisában csatlakozott az OG-hoz, ám aligha tudott kiteljesedni.

Bár egyéni statisztikái sosem romlottak le túlzottan, flameZ mellól hiányzott egy jó irányító, erős csapattársak, akikkel közösen tud fejlődni. Az OG pedig épp szétesőben, nem is csoda, hogy flameZ inkább lelépne és mentené a karrierjét. Az már sokkal inkább meglepő, hogy mindezt a Vitalityben tehetné meg, ahonnan egyelőre tisztázatlan okok miatt kerülne ki dupreeh, feltéve ha igazak a pletykák.

A Vitality következő versenye a BLAST Premier Fall Groups, július 13-tól, kíváncsian várjuk, hogy ott milyen felállással lépnek majd szerverre.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN