Ez a 20 legdrágább matrica, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Ez a 20 legdrágább matrica, amit a CS2-ben ma megvehetsz

Lehet sokan nem gondolnák, de az egyik legrosszabbnak tartott CS:GO Major matricái ma aranyat érnek.

Aki az elmúlt hónapokban csak egy kicsit is követte a Counter-Strike tárgyak piacát, az már nagyon jól tudja, hogy a 2014-es EMS One Katowice Majorről származó Holo matricák árai az egekben vannak. Tavasszal egy Titan Holo 70 darab Suzuki Swift áráért ment el, egyes skinek pedig még ennél is többet értek, csak azért, mert ott virított rajta a híres francia csapat logója. Ahogyan valószínűleg ti is, úgy mi is csak vakargattuk a fejünket, hogy mégis mi folyik itt? Persze pár perc után mindig eszünkbe jutt, hogy mi folyik itt.

Amíg mindenki a Katowice Holokra csorgatta a nyálát, addig egy másik Major kapszulájából szintén nagy érték lett és ez sokak figyelmét elkerülhette. Lehet sokan nem gondolnák, de az egyik legrosszabbnak tartott CS:GO Major, a PGL 2017-es krakkói „ámokfutásának” emléktárgyai egyre több embert vonzanak. A krakkói aranymatricák között ugyanis van pár darab, ami forintra váltva milliókat ér már, annyira ritkák és kelendőek. 

Ezeket olvastad már?

De hogyan is fest ez a lista? Nos, kezdjük a legolcsóbbal, ami pont az imént említett Majorről származik. Az akkoriban a PENTA Sportsnál játszó suNny arany matricája mostanság 2 800 dollárt ér, ami éppencsak egy millió forint alatt van (976 ezer) a jelenlegi árfolyamon. De készüljetek fel, mert ez még csak a jéghegy csúcsa – elég meredeken fogunk innen haladni felfelé!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár