Míg mi a GTA 6-ra várunk, addig valaki mobilverziót tákol a Red Dead Redemption 2-höz

Míg mi a GTA 6-ra várunk, addig valaki mobilverziót tákol a Red Dead Redemption 2-höz

Képzeljük el, hogy milyen jó lenne a Red Dead Redemption 2 mobilon akkor, ha maga a Rockstar Games állna elő egy ilyen kiadással.

A Red Dead Redemption 2 egy gyönyörű játék, sőt, talán az egyik legszebb valaha. Januárban pedig láthattuk, hogy mi történik, ha valaki egy rakás moddal, valamint az Nvidia RTX Remixét használva még a fejlesztőknél is messzebb megy a látvány terén az RDR2-ben. A Digital Dreams konkrétan odáig ment, hogy már a RTX 4090 is megizzadt az eredetileg 2018-ban kiadott cím alatt. De most befutott a másik véglet: Serg Pavlov ugyanis mobilra ültette át a Rockstar Games cowboyos játékát.

Ugyan mostanában egészen kemény kis hardvereket lehet kapni a csúcstelókban, csodát azért senki se várjon. Pavlov egy Red Magic 9 Prót használt a kísérletéhez, amiben a piacon elérhető egyik legjobb lapka, a Snapdragon 8 Gen 3 duruzsol. Azonban ez a konzolokra és Windowst futtató PC-kre szánt játéknak vajmi kevés volt még úgy is, hogy a biztonság kedvéért egy OnePlus 27W külső hűtőt is ráakasztott a teló hátuljára:

Mint a fenti videóban is látható, a végeredmény ambivalens. Egyrészt elképesztő, hogy sikerült egy telefonon működésre bírni a 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár