Havi 3 ezer forintért jön a jóvilág – 42 új játékkal játszhatunk még idén a Game Passben

Havi 3 ezer forintért jön a jóvilág – 42 új játékkal játszhatunk még idén a Game Passben

Nem csak az új CoD-nak lehet örülni idén, ha Game Pass előfizető vagy. Ugyanis az év végéig még annyi új játék érkezik a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának kínálatába, hogy asszisztens kell majd ahhoz, hogy mindre időt keríts.

Idén valószínűleg sokan azzal voltak elfoglalva a gamerek közül, hogy akkor jön-e a Call of Duty: Black Ops 6 a Game Passbe vagy ki kell csengetni majd érte az idehaza nem túl baráti 26-32 ezer forintot érte. Szerencsére a Microsoft megerősítette, hogy már az első naptól fogva ott lesz a kínálatban az új CoD, így nincs miért aggódni, mert potom havi 3 ezer forintért annyit játszhatunk majd vele, amennyit csak akarunk. De nem ez az egyetlen játék, amire megéri várni idén és hasonlóképpen debütál majd: a Black Ops 6 mellett további 41 cím érkezik még idén a megjelenés napján a Microsoft előfizetéses szolgáltatására.

A szeptemberi felhozatalból valószínűleg a Frostpunk várva várt második része fogja majd meg sokak fantáziáját. De ugyanebben a hónapban jön még a felújított Age of Mythology, a Retold; végre talán a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is befut; majd érkezik az ARA: Untold Hystory. Október az új CoD-ról fog szólni, de novemberben még biztosan kapunk egy új Flight Simulatort, illetve az év végéig az Avowed, a Cities: Skylines II konzolos verziója, a Hollow Knight: Silksong és az Indiana Jones and the Great Circle is befutnak.

Ezeket olvastad már?

Ha csak a felsorolt játékokat nézzük, már bőven elegendő szórakozást nyújthat a Game Pass az év második felére. És akkor ugyebár még mindig csak a legnagyobb címekről beszélünk, ezek mellett lesz még egy rakás kisebb új IP. Ha érdekel, hogy miből lehet majd válogatni, akkor érdemes átbogarászni az alábbi infografikát.

Az eddig ismert első napos Game Pass címek

Forrás: Twitter/@Fab_XS_

A SteamWorld Heist II fejlesztői idő közben bejelentették, hogy mégsem lesz ott a játékuk a Game Passben az első naptól kezdve.

Kövess Minket!



Gamer szótár