A valaha volt egyik legpozitívabb fogadtatásban részesült a Black Myth: Wukong

A valaha volt egyik legpozitívabb fogadtatásban részesült a Black Myth: Wukong

Annyi értékelést kapott már most, amennyit más játékok jó esetben is csak évek alatt gyűjtenek be.

Mostanra, hogy már eltelt egy nagy a Black Myth: Wukong megjelenése óta, minden kétséget kizárólag kijelenthető, hogy a játék példátlanul sikeres debütálása annak ellenére is mindenkit meglepetésként ért – köztük a projektet fejlesztő Game Science-t is –, hogy hatalmas várakozás előzte azt meg. A megjelenést követően azonnal milliók vetették bele magukat A nyugati utazásból táplálkozó akció-RPG-be, és a tömérdek pozitív értékelésből jól látszik, hogy sikeresen beszippantotta őket a történet.

A cikk írásának a pillanatában a Wukong már több mint 160 000 Steames értékelést tudhat a magáénak, amennyit komoly projektek is gyakran csak évek alatt szednek össze. Azonban nem is ez a legmeglepőbb, ugyanis ezen vélemények 96%-a pozitív visszajelzés, amilyen arányra csak nagyon ritkán van példa. Ezenfelül Metacriticen is jól teljesít a cím, és a kritikusok által kapott 81 pont helyett – a 100-ból –, 8,5-öt ért el a játékosok körében – 10-ből.

„Kína megérkezett a játékiparba IS, ahogy várható volt minőségben és a nyugati agyalágyult dolgoktól mentesen!" – hangzik el az egyik véleményben. „Fantasztikus játék, brutál jó harcrendszer és látvány, kemény, kihívást jelentő bossharcok, remek optimalizáció." – szól egy másik értékelés.

Egyszerűen elképesztő nyomon követni ezt a menetelést, melynek még ki tudja, hogy hol a vége. Az biztos, hogy a Black Myth: Wukongot fejlesztő Game Science örökre beírta magát a videójáték történelembe, és mindenki lélegzetvisszafojtva fogja várni a kínai vállalat következő lépését.

További cikkek a játékról:

  • Pár óra alatt történelmet írt a Black Myth: Wukong – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Tárhelyet is érdemes venni a játék mellé? IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Ennyi időbe telik kipörgetni – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • A tartalomgyártóknak mellőzniük kell a "feminista propagandát" – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Lenyűgöző boss fight videót tettek közzé a fejlesztők – IDE KATTINTVA olvashatod!
  • Első kritikák IDE KATTINTVA olvashatod!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár