WoW: The War Within: Ingyen lootot szerezhetsz, hála a Discordnak

WoW: The War Within: Ingyen lootot szerezhetsz, hála a Discordnak

Nem életünk questjével állt elő a Discord, de legalább bezsákolhatunk egy kis meglepetést.

20 évnyi World of Warcraftot akar megünnepli a Blizzard, méghozzá a legújabb kiegészítővel, ami a The War Within névre hallgat. Az új kieg számtalan újdonsággal érkezik, melyekről azt állítja a Blizzard, hogy a WoW egy vadiúj fejezetét nyitja majd meg. A Worldsoul Saga egy trilógiányi kiegészítő, amiben a The War Within csak az első lépés, valami sokkal nagyobb felé.

Mi pedig hajlamosak vagyunk hinni nekik, hiszen bár az elmúlt években tényleg volt egy-két baklövése a Blizzardnak a WoW-val, újabban mintha kezdenének magukhoz térni és ez meglátszódik a játék tartalmain is. Nem csak több és nem csak folyamatosabban érkeznek az újdonságok a szerverekre, de érezhetően a Blizzard hozzáállása is megváltozott, sokkal jobban figyelnek a játékosok visszajelzéseire és ez bizony meglátszik a kezükből kikerülő tartalmak minőségén is.

A The War Within minden bizonnyal új életet lehel majd az amúgy is tömött szerverekbe. Hogy pontosan mikkel csalogat az új kieg, azt itt és itt foglaltuk össze, röviden, lényegretörően. Most csak egy apró ajándékot ajánlunk figyelmetekbe, amit Discordon tudtok megszerezni. Belépve a programba, a profilod fölött azonnal ott lesz egy aprócska WoW reklám, amire rákattintva belekezdhetsz a játékba. A feladat, hogy Discordon keresztül minimum 15 percen át közvetítsd valamelyik haverodnak a játékot, a jutalom pedig a Parrlok pet.

Aprócska jutalom, de a feladatunk sem óriási. 15 percnyi mókáért máris tiéd lehet a Discord ajándéka.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN