Mindened a WoW és jól jönne egy RTX 4070 Super? Az MSI-tól most megnyerheted

Mindened a WoW és jól jönne egy RTX 4070 Super? Az MSI-tól most megnyerheted

Ha szerencsések vagytok akár egy teljesen új gamer PC-t is nyerhettek az MSI-tól!

Idén már a 20. születésnapját ünnepli majd az MMO-játékok abszolút királya, a World of Warcraft. A Blizzard a jeles ünnepre egy új kiegészítővel, sőt, egy új WoW-korszakot indító új kiegészítővel készült, ami a mai naptól már bárki számára elérhető. A The War Within rengeteg újdonsággal érkezik, új endgame tartalmakkal, amik akár soloban is teljesíthetőek, új fajjal, új területekkel, új küldetésekkel és megannyi mással.

Az MSI pedig egy őrült nyereményjátékkal készült a jeles alkalomra. A nyereményjátékban Facebookon, Instán és Twitteren is részt tudtok venni, ráadásul nem is kell sokat tennetek, pusztán az egyes felületeken rögzített bejegyezések alá kell kommentelnetek a kedvenc WoW-os emléketeket, a következő hashtaggel: #MSIxWorldofWarcraft.

Ezzel máris bekerültök a kalapba és már csak várnotok kell a nyeremények sorsolását. A játék szeptember 17-ig tart és igen, Magyarországról is részt lehet venni rajta. A nyeremények között pedig három WoW-os ereklye vár. Az első a The War Within gyűjtői kiadása (20 ezer résztvevőnél nyílik meg ez a nyeremény és ebből 5 darabot sorsolnak), a második egy WoW-os RTX 4070 Super (ennek megnyitásához már 40 ezer résztvevőre van szüksége a játéknak és 2 darabot sorsolnak belőle), a harmadik pedig egy komplett WoW-os dizájnt kapott gamer PC. Utóbbi nyeremény kinézete és hardverei még rejtettek, de az tuti, hogy 1 darabot sorsolnak majd belőle, méghozzá azután, hogy már 60 ezer résztvevője lesz a játéknak.

azért a GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION is mutatós
Forrás: MSI

Sok sikert mindenkinek, aki elindul a játékon!

Kövess Minket!



Gamer szótár