KQLY visszatérése kiakasztotta a közösséget

KQLY visszatérése kiakasztotta a közösséget

KQLY visszatérése máris botrányba fulladt.

Alig került bejelentésre KQLY visszatérése, máris kisebb botrány vette kezdetét a dologgal kapcsolatban. A profi CS több szereplője is nemtetszését fejezte ki, ezekből szemléztünk.

KQLY visszatért! - A Vexed karolta fel

KQLY megkapta második lehetőségét a Vexed csapatánál.

Az egykori Titan-ös csapattárs, Kevin “Ex6TenZ” Droolans a következőt írta ki Twitteren a történtekkel kapcsolatban:

Zseniális döntés KQLY-tól és a Vexedtől. Sok sikert ahhoz, hogy olyan játékosokat és szponzorokat találjatok, akik szívesen dolgoznának veletek.

Ezután már nem nagyon kellett arra várni, hogy a manapság oly népszerű és valahol jogos #FreeBrax kampány képviselői is színre lépjenek. Őket Spencer "Hiko" Martin képviselte:

VAC kitiltást kapott, de csatlakozhat egy csapathoz? Braxton "swag" Pierce megbundázott egy meccset és egész életére eltiltják, míg KQLY egyértelműen csalt a játékban és visszatérhet? Remélem Major-ökre nem jöhet.

Érdekesség azonban, hogy a mindig fanyalgó Duncan "Thorin" Shields tweetjében kiállt KQLY mellett:

A legnevetségesebb dolog KQLY esetében az, hogy nem tudjuk, valóban csalt-e hivatalos meccsen.

KQLY helyzetének bonyolultságát viszont az adja, amit Thorin is kiemelt: a mai napig nem lehet tudni, hogy profi meccsen is csalt-e, vagy csak nem hivatalos meccsen tette. Amíg nincs bizonyíték az emberek kezében arról, hogy mi történt 2014 novemberében, addig egészen biztos, hogy rossz szájízzel beszél majd mindenki róla.

Pontosan emiatt többen is felhozták a "LAN-on csalt" állítást is, többek között Gabriel "Fallen" Toledo, az SK kapitánya:

A csávó LAN-on csal ezen a szinten és valaki képes róla azt állítani, hogy elhivatott a játékkal szemben és tiszteletben tartja a közösséget. Mi a fene történik?!

Ugyan ezt a mai napig nem bizonyítottak rá, ettől függetlenül sokan képesek efelé indulni a vitában, ha visszaemlékeznek erre a híres lövésre, leánynevén a KQLY style-ra:

Nemrég kiderült, hogy sikerült beugrókat találni a Vexedbe, így ma este Michael "HaRts" Zanatta és Benjamin "drizzer" Charnet játszik Steve “Jarod” Cohen és Léonard “SmyLi” Michelino helyett.

Redditen is történt több értekezés a témában, ezek javát leginkább az adja, hogy miért baj KQLY visszaengedése, ha dream3ré nem az? Ti mit gondoltok erről?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!