Hatalmas rekordot döntött a Rainbow Six: Siege!

Hatalmas rekordot döntött a Rainbow Six: Siege!

Azt tudtuk, hogy rendkívül népszerű a játék, de azt nem gondoltuk volna, hogy ennyire. 

Manapság egyáltalán nem unatkozhatnak a Rainbow Six: Siege játékosai, hiszen már elérhető a legújabb DLC, a játékért felelős Ubisoft minél inkább e-sportot akar csinálni belőle és hosszabb távon is rengeteg terve van vele, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy itthon már mekkora népszerűségnek örvend ez a cím. Egy szemfüles felhasználónak hála Redditen csíptük el a hírt, hogy a Rainbow Six megdöntötte eddigi rekordját, hiszen egyszerre ilyen sokan még soha nem játszottak vele.


Külön érdekesség, hogy a játék megjelenésekor - amikor általában elképesztő számokat szoktunk látni - mindössze 20 ezer játékos nyomult vele, 2017 márciusára ez a szám 47 ezerre nőtt, viszont napjainkra a lélekszám megnégyszereződött (!), hiszen a Steam Stats adatai alapján legutóbb egyszerre 162 ezer ember nyomult vele. Ez alapján szinte borítékolhatjuk, hogy még nagyon messze van a Rainbow Six folytatása, hiszen bőven van és valószínűleg lesz is annyi felhasználó, akinek érdemes újabbnál újabb tartalmakat tervezni. 

Ha ti is szeretnétek belevágni a játékba, olvassátok el korábbi cikkünket, amiben a kezdő játékosoknak ajánlottunk jobbnál jobb operátorokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!