Hihetetlenül hangulatos lesz a Battlefield V

Hihetetlenül hangulatos lesz a Battlefield V

Több videón is megcsodálhatjuk a DICE október 19-én érkező gyermekét. 

hivatalos bejelentés óta szerencsére egyre többet tudunk meg a soron következő Battlefield részről, ami számtalan újraálmodott klasszikus elem mellett új móddal is vár majd minket. A tegnapi nap folyamán az EA Play-en újabb előzetest és egy battle royale bejelentést is kaptunk, –most pedig azokat a vadiúj videókat szedtük össze nektek, amikkel ti is megleshetitek, hogy mennyire intenzív harcokkal vár a Battlefield V. 


A Jackfrags által bemutatott Grand Operations módról nem győzött szuperlatívuszokban nyilatkozni a DICE csapata, hiszen szerintük ez lesz a legdurvább többjátékos élmény, amiben valaha is részt vettünk. Lényegében olyan történeteket élhetünk majd így át, amiket valós világháborús események ihlettek és már a megjelenéskor elérhető lesz az első ilyen event, de utána hónapokon keresztül fogunk újabbakat kapni. 


Játékmódok tekintetében azt is megtudtuk, hogy ismét igencsak széles lesz a kínálat, hiszen visszatér a 64 fős Conquest mód. Jön a Breakthrough is, amiben a pálya különböző területekre lesz osztva, amiket kezdéskor a védekező csapat birtokol, és a támadóknak ezeket kell megszerezni tőlük, hogy minél több pontot szerezhessenek. 


Ha szerettétek a Battlefield 4 Obliteration módját, valamint a Rush-t és az előbb említett Conquest-et, –akkor imádni fogjátok a Frontline játékmódot, ami ezek összekeveréséből született. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a klasszikus Team Deathmatch és a Domination is tiszteletét teszi az októberben érkező epizódban. 


Úgy néz ki, hogy az EA és a DICE párosa minden erejével azon van, hogy a kezdeti fiaskó után –amit az első hivatalos előzetes váltott ki– meggyőzze a játékosokat arról, hogy mégis érdemes a Battlefield legújabb részével számolni. Mi pedig egyre inkább hiszünk nekik. És ti?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!