Battlefield V bétatesztre felkészülni!

Battlefield V bétatesztre felkészülni!

Hamarosan ismét visszatérünk a második világháborúba.

Azt már minden valamirevaló játékrajongó tudja, hogy minden idők egyik –ha nem a legütősebb– októberében lesz részünk idén, hiszen olyan címek jelennek meg egymás után, mint az Assassins Creed Odyssey, a Call of Duty: Black Ops 4 és a Battlefield V. Utóbbit ráadásul nemsokára a kezünk közé is vehetjük, –mivel a sikeres alfateszt után jön a bétateszt is–, ami jelentősen több játékos számára teszi kipróbálhatóvá a Battlefield legújabb részét. 


Sajnos, pontos dátumot nem kaptunk, viszont az már biztos, hogy szeptember elején vethetjük majd bele magunkat a második világháborús küzdelmekbe. A béta felvezetéseként jön a Road to Battlefield, amiben a Battlefield 1 és a Battlefield 4 kiegészítőit ingyen zsebelhetjük be

Bár már eddig is sok információ látott napvilágot a Battlefield V-tel kapcsolatban –hiszen többek közt ízelítőt kaptunk a hangulatából és az egyjátékos részből is–, a fejlesztők további újdonságokat fognak bemutatni a nagyközönségnek az idei Gamescom alatt, ami augusztus 21. és 25. között kerül megrendezésre. Addig pedig nincs más hátra, mint gyakorolni a korábbi epizódokkal, és bízni abban, hogy minél előbb ott találjuk magunkat a bétában.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!