A legjobb Warlock paklik a mostani metához: tényleg a legerősebb hős Gul'dan?

A legerősebb paklikat ezúttal a Warlockhoz hoztuk el. Van miből válogatni!

Az utolsó hőshöz értünk a jelenlegi meta legjobb paklijait bemutató sorozatunkban. Ezúttal Gul’dan legerősebb deckjeit hozzuk el nektek, amikkel a kitűzött célotokat könnyedén elérhetitek!

Sjow’s Legend #1 Even Warlock

Kód: AAECAf0GBvsHoM4Cws4Cl9MCy+wCzfQCDPIF+waKB7YH4QeNCOfLAvHQAv3QAojSAtjlAurmAgA=

A népszerű streamer szinte minden hónapban eléri a szerver legjobb helyezését, ezúttal sincs ez másképp. Az Even Warlock kiválóan működik a Token Druid és a Zoo Lock ellen, amik a legnépszerűbb paklik jelenleg a ladderen. A harmadik körös Mountain Giant feladja a leckét, bármelyik ellenfélnek, ha nem jön össze, akkor a Twilight Drake is hasonlóan jó alternatíva a 4. körre. Erős és izgalmas pakli a páros mechanikára épülő Warlock változat, kötelező mindenkinek kipróbálni.

Rezdan’s Legend #3 Heal Zoo Lock

Kód: AAECAf0GBK8EnOICy+wCj4IDDTCEAc4Hwgj3DJvLAvfNAp/OAvLQAtHhAofoAvT3AtP4AgA=

A Boomsday megjelenésével berobbant a népszerűségi listák csúcsára a Heal Zoo feltuningolt változata és azóta is stabilan ott van az élmezőnyben. Olcsó, gyors és könnyű megtanulni az alapokat vele. A Giggling Inventor térnyerése miatt a Doomguardok kikerültek a deckből és helyükre érkezett a Leeroy Jenkins és a Mossy Horror. Ennél jobban összerakott paklit jelenleg nem lehet a Zoo típushoz találni.

LastHopelolz’s Legend Mecha’thun Warlock

Kód: AAECAf0GCpME4QebwgLJwgLTxQKX0wLb6QKc+ALx+wLX/gIKigH3BLYH58sC8tAC+NACiNICi+EC/OUC6OcCAA==

A Meme’thun több pakliban is megállja a helyét: a Priest, Druid és a Warlock is képes legendre a Gép Szem köré épülő deckkel. A Galvanizer + Bloodbloom + Cataclysm kombót szinte lehetetlen körbe játszani, ezért is működik ennyire jól a Warlock Mecha’thun paklija. Off-meta, de mivel a Cube Lock alapjaiból építkezik, annyira nem lehetetlen vele stabilan jó teljesítményt felmutatni.

Niizuma’s Legend #32 Midrange Warlock

Kód: AAECAf0GDDDeBbYHn8IC08UCws4Cl9MCnOIC2+kC/eoCy+wCnPgCCfcE4QfCCMrDApvLAvfNAvLQAojSAujnAgA=

A Zoo Lock és a Control Lock legjobb lapjait vegyíti a klasszikus Midrange változat. Kellően izgalmas és nem kell hozzá új kártya, hogy maximalizálni tudjuk a hatékonyságot. Részletes bemutatónkat megtaláljátok itt.

Zoo, vagy Even, esetleg Control? Egyik sem: itt a legújabb Midrange Warlock

Minden változatból a legjobb elemeket gyúrta össze egy új paklivá a francia profi. Egy szokatlan Warlock pakli hódít legendben!

Ezzel elértünk az utolsó classhoz is, ha lemaradtatok volna az előzőekről csak kattintsatok a hős nevére: HunterMagePriestWarriorRogueShamanDruid, Paladin.

Nektek melyik a kedvenc Warlock paklitok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!