Deathstalker Rexxar körül forog a Hunter class!

Bemutatjuk a Hunter legnépszerűbb és legnépszerűtlenebb kártyáit Rank 5-től Legendig.

A HSReplay szép lassan kiadja a legnépszerűbb és legnépszerűtlenebb lapok teljes listáját, aminek kapcsán már részletesen foglalkoztunk a Warrior és a Priest helyzetével, -sőt még a Warlock felé is tettünk egy rövid kikacsintást. A soron következő infógrafika a Hunter lapok népszerűségét mutatja be október 30-a és november 13-a között, rank 5-től a legendig.

A Hunter esett át az utóbbi időben a legnagyobb arculatváltáson. Sokáig másról sem szólt ez a class, mint az aggro stílusról, ami kimerült az ellenfél arcába támadó Charge lények hadában, a Hero Power spammelésében és pár egyéb sebző spellben. A Death Knight hős megjelenésével út nyílt a midrange felé, ami Beast és Mech Deathrattle, Spell és Secret pakli variációkban mutatkozott meg.

Zul'jin lesz az új Hunter Hero Card: ismerjük meg az Amani törzs vezetőjét

Az Amani törzs legendás harcosa lesz a következő Hero Card a játékban. A Hunter class kapja majd meg a Rastakhan's Rumble érkezésével.

A következő négy lap is azért került előtérbe, mert a Hunter az összecsapás korai szakaszában többnyire túlél, keres és építkezik, míg a Candleshot és a Hunter's Mark kéz a kézben járnak. A hat manánal kitehető Deathstalker Rexxar hősképességből kinyerheti az Exploding Bloatbatben és a Starving Buzzardben rejlő értékeket, ráadásul kombinálhatja Rush, Charge, Poison és Stealth tulajdonságokkal, amik hatalmasat dobnak mindkét lapon. A Dinomancy következésképp szintén értelmét veszti, -hiszen nincs, aki le akarná cserélni ezt a pazar hősképességet. A Toxic Arrow egy felesleges lap, míg a Stampede azon bukik el, hogy érvényre juttatásához kézből kell kijátszani a lényeket. Gondoljátok bele, hogy micsoda potenciál lenne benne, ha az a "play" kicserélődne egy "summonra", és összeegyeztető lenne például az Unleash the Hounds-szal.

Összességében a Hunter nagyon egyben van, és reméljük, hogy az új hős csak még több lehetőséget ad a class kezébe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!