Rendkívül változatos játékhéten vagyunk túl - Újra az élen a Priest és a Warrior!

Rendkívül változatos játékhéten vagyunk túl - Újra az élen a Priest és a Warrior!

Tekintsük át az elmúlt hét erőrangsorát, ami ismételten bővelkedett váratlan fordulatokból.

Több, mint egy hét telt el a legutóbbi HSReplay statisztikán alapuló regionális erőrangsor jelentés óta, és ezúttal ismét változás állt be a Rank 5 és Rank 1 közötti Standard metában, ugyanis a Murloc paklik meglepetésszerű előretörése után ismét az élre küzdötte magát a Combo Priest és a Control Warrior.

A Control Warrior a Saviors of Uldum kiegészítő startja után sokáig uralta a laddert, de már arra is volt precedens, hogy a Combo Priest volt a leghatékonyabb összeállítás. A Highlander Hunterről is írtunk már nektek, mint a meta egyik legerősebb, és egyben legérdekesebb paklijáról, tehát bár nincs új a nap alatt, de mégis meglepő, hogy milyen gyorsan változik a meta.

A Highlander paklik összességében visszaszorultak

Míg a Highlander Mage továbbra sincs sehol, hiszen főképp csak azok használják, akik nem tudnak mással játszani, netalántán szeretnék bebizonyítani, hogy igenis működőképes maradt a pakli, addig a Highlander Warlock is visszaszorult, míg a nagy meglepetés Highlander Warrior is olyannyira vesztett lendületéből, hogy teljesen kiszorult a legjobb kilencből.

Ugyan kérdéses, hogy a napokban életbe lépett 15.2-es frissítéssel módosított Discover mechanika valójában milyen hatást gyakorol a Control Warrior teljesítményére, de ha a vele kapcsolatban leírtak töredéke is igaznak bizonyul, akkor jövőhéten ugyanúgy, ahogy most a Highlander Warrior, a Control Warrior is eltűnik az rangsorból.

Combo Priest

Kód: AAECAa0GAtYKqaUDDvgC5QT2B9UI0QrSCvIM9wz7DOX3Aq+lA9KlA9OlA4SoAwA=

Control Warrior

Kód: AAECAQcIkvgCjvsCnvsCoIADhp0DqKQD8qgDn7cDC0uiBP8HnfACm/MCg/sCs/wCkp8Dn6EDn6QDgqgDAA==

Highlander Hunter

Kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbFCNsJ7Qn+DJjwAp7wAu/xAqCAA6eCA5uFA/WJA+aWA/mWA76YA7acA56dA/yjA+WkA5+lA6KlA6alA4SnA5+3AwAA

Milyennek ítéled a jelenlegi Standard metát? Kellően változatos és szórakoztató a jelenlegi játékmenet?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!