Bajnokot avattak a K&H MNEB R6S ligájában, három éves partneri szerződést kötött az Esport1 és az ESL

Bajnokot avattak a K&H MNEB R6S ligájában, három éves partneri szerződést kötött az Esport1 és az ESL

Ez történt a héten az e-sport világban.

Három éves partnerség

Legnagyobb örömünkre szolgált bejelenteni nektek, hogy új partneri szerződés jött létre az Esport1 és az ESL között, aminek értelmében 2023-ig biztosan nem maradtok le a legnagyobb CS:GO versenyek magyar nyelvű közvetítéséről.

Valorant ranked

Végre megjelent az 1.02-es patch, ami rengeteg változást hozott magával, a ranked játékmódról már nem is beszélve. Bár nem volt hibamentes a start, néhány óra a Riot javította a hibákat és ma már gond nélkül mászhatjuk a VALORANT ranglétráját.

Visszatért a Nexus Blitz

Epekedve várják már a rajongók, hogy visszatérjen a Nexus Blitz játékmód a League of Legends kliensébe. Szerencsére a hivatalos teszt szerveren már kipróbálhatjuk a régi-új módot, amiről így már rengeteg információt tudunk.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Bajnok a Salamander R6S csapata

Lezárult a K&H MNEB Rainbow Six: Siege bajnoksága is, aminek döntőjében végül nem jött össze a meglepetés. Sokan várták, hogy a Team Plague az utolsó, mindent eldöntő meccsen meglepi a Salamandert, de nem így lett. A Sala veretlenül nyerte meg a bajnokságot!

Kiegészült a Budapest Five CS:GO csapata

Pontosan tudtuk, hogy flash csak ideiglenesen tagja a kezdő ötösnek, helyére érkezik majd valaki. Eddig csak találgatni tudtunk, de most már biztos, hogy Fodor "fleav" Levente hazaigazol és ő a BP5 új, ötödik játékosa.

A HenryG botrány

Bombaként robban a hír, hogy HenryG egyik volt barátnője többek között szexuális zaklatással vádolja a népszerű e-sport kommentátort. Sokan már akkor temették a karrierjét, d epár nap múlva ő maga is megszólalt az ügy kapcsán, ami teljesen más megvilágításba helyzete a sztorit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!