A Kovač unokatesók idősebb tagja 2020 13. legjobbja - HLTV Top 20

A Kovač unokatesók idősebb tagja 2020 13. legjobbja - HLTV Top 20

HuNter most először jutott be a 20 legjobb játékos közé.

Kis túlzással, de talán mondhatjuk azt, hogy az utóbbi évek legnagyobb meglepetései nexa és huNter. Mindketten a CR4ZY csapatából kerültek a G2-ba és bizony anno nem sokan örültek ennek. A legtöbben úgy gondolták, hogy a két új játékos nem fog beválni, a francia kommunikáció angolra váltása pedig még nagyobb gondot okoz majd a G2-nak.

Szerencsére nem így történt. Nemanja "nexa" Isaković és Nemanja "huNter" Kovač mindenkire rácáfoltak és bebizonyították, hogy helyük van a legjobbak között, sőt, a G2 sem lenne ott ahol, ha ők nem kerültek volna be a képbe 2019 szeptemberében. 

Koncentráljunk most NiKo unokatestvérére, huNterre, hiszen ő a HLTV 2020-as Top 20 listáján a 13. legjobb CS:GO játékos. Nem volt könnyű dolga idáig feljönni, ahogy sok más csapatnak úgy a G2-nak is roppant nehéz éve volt. A koronavírus és az amiatt bevezetett online éra mindenki életét és teljesítményét megnehezítette. HuNter viszont már az év elején is biztos pontja volt a csapatnak.
Ráadásul a G2 azon kevés csapatok egyike, akik LAN-on is tudtak bizonytani tavaly. Az év eleji IEM Katowicén bejutottak a döntőbe, ott viszont a Na'Vi meglehetősen erőteljes megálljt parancsolt nekik. Ettől függetlenül a tavasz egészen remek volt a csapat számára. Az ESL One: Road to Rio alatt is a döntőig jutottak, akárcsak a DreamHack Masters Spring során. A gond az volt, hogy ezt a remek teljesítményt nem tudták tartani, minden szép eredmény közé becsúszott egy EPL 10-12. hely vagy egy cs_summit 6 9. hely.
HuNterre viszont ritkán lehetett panaszunk. Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy tavasszal ritkán volt olyan pályája, amin 20 frag alatt lőtt volna. Ez meglátszik azon is, hogy 81.2-es átlagos, körönkénti sebzéssel zárta 2020-at, illetve a körönkénti multikillek számában is elől járt a profik között. Összességében sikeres évet zárt, akárcsak a G2, ráadásul már azt is elmondhatja, hogy egy csapatban játszik unokatestvérével, NiKo-val. Egyelőre még nem győzött meg minket a G2 arról, hogy NiKo lesz a felvirágoztatójuk, de idén minden kiderül.

2020 legjobb 20 játékosa a HLTV listáján:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!