V4FSF: Egyetlen videóban az International Online Cup legjobb pillanatai

V4FSF: Egyetlen videóban az International Online Cup legjobb pillanatai

Pár nap és folytatódik a 2021-es V4FSF, akkor már az offline döntővel.

Pár nap választ el minket a 2021-es V4 Future Sports Festival offline szakaszától, ahol összesen 12 profi csapat vág majd neki a küzdelemnek, profi, világszínvonalú körülmények között, Budapesten, LAN-on. Ott lesznek többek között az International Online Cup legjobbjai is, akik már így is hosszú heteken kápráztattak el minket játékukkal.

De nem csak a négy legjobb csapat, az IOC teljes mezőnye kitett magáért. Nem csak a továbbjutók, de a 4glory, az eSuba, a BP5 és az Infinite Gaming játékosai is időről időre meg tudták lepni a legnagyobb ellenfeleiket, emlékezzünk csak vissza például Boda "bodito" Patrik elképesztő 1v4-es helyzetére Vertigón, az eSuba ellen. Nem gond az sem, ha nem ugrik be hirtelen a jelenet, a V4FSF International Online Cup highlights videójában megtalálhatjátok, sok más brilliáns pillanattal egyetemben.

Elképesztően izgalmas hetek állnak a V4FSF csapatai mögött és a java még csak most jön majd! November 14-én, vasárnap kezdődik az offline döntő, ahol már nem csak az IOC legjobbjait, de a V4-es országok delegáltjait és a meghívott csapatokat is láthatjuk majd játszani.

A 2021-es V4FSF offline döntőjének csapatai

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!