Ma este fény derül az őszi MNEB-HO Rocket League Liga bajnokára

Ma este fény derül az őszi MNEB-HO Rocket League Liga bajnokára

Négy csapat maradt talpon, a mai napon pedig kiderül, közülük ki lesz az őszi liga bajnoka.

2021. december 11-én szombaton kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában a Négyes Döntő. Négy csapat maradt talpon a bajnokság ezen szakaszában: a csoportok 1-1. helyein záró Budapest Five és MTK Budapest, valamint a rájátszásról továbbjutó Future Esports és WiLD MultiGaming. A héten 1-1 interjú keretein belül néhány kérdést tehettünk fel a csapatoknak, ezeket alább olvashatjátok:

Ki lesz végül a bajnok?

Az már biztos, hogy nem lesz olyan csapat aranyérmes, amely mindezt veretlenül éri el, ugyanis mind a két csoportelső, a Budapest Five és az MTK Budapest is vereséget szenvedett a csoportkör zárófordulójában. A Négyes Döntő első fordulójában ráadásul pont azon csapatok ellen rajtol mindkét gárda, amelyik ellen alulmaradt.

Most viszont offline körülmények között kísérelhetik meg a javítást, a csapatok ugyanis a Gamerlandben mérik össze tudásukat. Négy csapat, de közülük csak egy lehet maradéktalanul boldog a végén.

A Négyes Döntő menetrendje:

  • 13:00 Budapest Five vs. WiLD MultiGaming
  • 14:00 MTK Budapest vs. Future Esports
  • 15:00 Vesztes ági elődöntő
  • 16:00 Győztes ági döntő
  • 17:00 Vesztes ági döntő
  • 18:00 Grand Finals

A viadal vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, ahol minden összecsapás Best of 7. és a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján élőben lehet követni a mérkőzéseket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!