Ne szalaszd el a lehetőséget, légy te is a Magyar E-sport Válogatott játékosa!

Ne szalaszd el a lehetőséget, légy te is a Magyar E-sport Válogatott játékosa!

Hétvégén már Tekken meccseken izgulhatunk, a CS:GO, DotA2 és PUBG Mobile játékosoknak pedig még mindig él a jelentkezés a nemzeti válogatókra!

Magyar E-sport Szövetség áprilisban bejelentette a nemzeti válogató versenyeket eFootball 2022, CS:GO, Dota 2, TEKKEN 7, PUBG Mobile és Rocket League játékokban a 14. IESF Világbajnokságra készülődve, melynek döntője 2022-ben Bali szigetén lesz. Az idei évben a Hell Energy mellett új támogatóként a Szerencsejáték Zrt. segíti a Magyar E-sport Válogatott munkáját, mint stratégiai partner.

A hétvégén már mérkőzéseket is láthatunk. Ezek egy része felkészülési meccs lesz, egy része pedig már online selejtező. Utóbbira még nyitott a jelentkezés a PUBG Mobile és a CS:GO oldalán is. Gyorsan foglaljuk is össze a már biztos információk közül a legfontosabbakat.

Tekken 7

A méltán híres és népszerű Tekken 7-ben már meg is van a játékos, aki idén hazánkat képviseli. A HUNESZ Versenybizottsága választása Kokics "Flow" Imrére esett, vele az alábbi cikkben ismerkedhettek meg. Ha pedig kíváncsiak vagytok a játékára, akkor tartsatok velünk szombaton, amikor élőben követjük majd Flow gyakorlómeccseit.

CS:GO

Természetesen a CS:GO sem maradhat ki a felhozatalból! A nyílt selejtező kupák már elérhetőek, él a regisztráció, bárki kipróbálhatja magát. Ha picit is úgy érzed, hogy mindenkit visszalősz Dust2-n, hogy nálad senki nem dob jobb gránátokat Infernón, akkor ne habozz, jelentkezz még a selejtezőkre! Részletek a következő cikkben:

PUBG Mobile

A PUBG Mobile játékosoknak is izgalmas hétvégéjük lesz. Május 15-én indul a válogató, amire még te is jelentkezhetsz. Szedd össze a barátokat, alakítsatok csapatot és induljatok el ti is az IeSF vb magyar PUBG Mobile válogatóján! Vasárnap délután már élőben követi majd a meccseket Twitchen a Magyar E-sport TV.

DotA2

Nem maradnak hoppon a DotA játékosok sem. Már lehet is jelentkezni a DotA2 nemzeti válogatójára, aminek részleteiről a lenti cikkre kattintva olvashattok.

További hasznos információkért keresd a Magyar E-sport Válogatott honlapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc e-sport játékod?

  • 33 %
  • 17 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 33 %
  • 0 %
  • 17 %
  • 0 %