iPon Esport–IAS kiesési meccsel zakatol tovább a TMP CS:GO Masters!

iPon Esport–IAS kiesési meccsel zakatol tovább a TMP CS:GO Masters!

Nyolcadik fordulójához ért a TippmixPro CS:GO Masters csoportköre, ma este eldől, melyik csapattól búcsúzunk el először a B-csoportban.

TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában már továbbjutott a Békéscsabai E-sport Egyesület és egy héten belül eldől a maradék három csapat sorsa is. De ehhez először az iPon Esportnak és az Illés Akadémia Spiritnek kell megküzdenie az alsóág első körében, ahol a tét a kiesés elkerülése és a továbbjutás a Budapest Five elleni alsó ági döntőbe! Az iPon Esport korábban a csoportgyőztes BEE-től kapott ki, míg az Illés Akadémia Spiritnek a BP5-val gyűlt meg a baja a csoport nyitómeccsén. A két csapat várhatóan közelebb áll egymáshoz erőben, mint a korábbi meccseiken a többiek ellen, így előre kár is lenne győztest hirdetni: majd este 18:00-tól megteszik ezt maguk a játékosok a szerveren!

KÖZVETÍTÉS

A TippMixPro CS:GO Masters csoportköre május 9-től június 10-ig minden hétfőn (A-csoport) és csütörtökön (B-csoport) jelentkezik az Esport1 szakértőkből álló csapatának élő közvetítésével az Esport1TV Twitch csatornáján és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. A B-csoport következő mérkőzése tehát:

06.02. 18:00 - iPon Esports vs Illés Akadémia Spirit (alsó ág 1. kör)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 100 %
  • 0 %