MOUZ meccsel indul az IEM Köln magyar közvetítése

MOUZ meccsel indul az IEM Köln magyar közvetítése

Kedd 11 órától kezdődik az IEM Köln első szakasza, ahol a MOUZ a brazil paiN ellen játszik nyitómeccset.

A mai naptól egészen július 17-ig zajló IEM Köln a profi játékosok nyári szünete előtti utolsó jelentős CS:GO torna, így semmiképp sem ajánlott lemaradni róla. Ezért a legjobb nézői élmény érdekében most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat egy helyen.

Lebonyolítás

Az IEM Köln ágrajzai, párosításai

A verseny három szakaszból fog állni: az első egy Play-in, ahol tizenhat csapat játszik majd vigaszági-kieséses rendszerben, köztük a MOUZ is; a második a csoportkör, ahol nyolc meghívott várja a Play-in legjobbjait két csoportra osztva; a harmadik a rájátszás, ahol az ESL szokásához híven két negyeddöntő, az elődöntők és a finálé várja a rajongókat a Lanxess arénában.

Felállások

Gyorstalpaló az IEM Köln előtti cserékről

Összesen hat csapat cserélt egy vagy több játékost a Major óta az IEM Köln mezőnyéből: a NAVI, a Heroic, az Outsiders/VP, a Spirit, a Liquid és a 00Nation, míg a BIG megbetegedés miatt kénytelen beugrót használni. Ezek közül a legfontosabb értelemszerűen a két top 10-es gárdában történt változás: a NAVI megvált Boombl4-tól, jelenleg beugróval játszanak, electroNic az új irányító; a Heroic több mint egy év után úgy döntött, ideje változtatni, hiába nyertek nemrég LAN-t.

Sztorik

5+1 sztori, amiért érdemes követni az IEM Kölnt

Az IEM Köln az a torna, ami már-már Major magasságokba emelkedett mindenki szemében, ez az a torna, amire minden csapat készül és ez az a torna, amit minden csapat meg szeretne nyerni. Azonban a felállásokban történt változások és a FaZe Major utáni fáradtsága miatt több kérdés is felmerült bennünk azzal kapcsolatban, ki lehet az, aki meg is nyeri majd a versenyt – ez lehet mindenidők legnyitottabb kölni küzdelme. De ezen túl a MOUZ teljesítményére is érdemes lesz figyelni a héten, mert nagyot kell most villantaniuk. Valamint a Liquid, a Vitality és sdy jövője is most dőlhet el sok más csapat és játékos mellett, akik egyelőre még kimaradtak a pletykákból.

Közvetítés

Az IEM Köln július 5-én kezdődik és egészen 17-ig tart. A meccseket élőben, magyar nyelven követheted az esport1tv Twitch csatornán. Az első, már ismert találkozók Bo1-ek lesznek, utána ezek eredményei alapján Bo3-akkal folytatódik a közvetítés egészen késő estig.

11:00 - MOUZ vs paiN
12:15 - Outsiders vs Imperial
13:30 - MIBR vs Movistar Riders/TYLOO vs Vitality

Borítókép: ESL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!