Hirdetés

R6S: Ezekkel az operátorokkal lehetsz a roamerek királya

Sokszor nem éri meg szemtől szembe konfrontálódni, a roamerek pedig pont ebben a legjobbak, az ellenfél hátbatámadásában.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

Ahogy megnéztük már a napokban a támadók egyes szerepköreit, úgy ideje átlesnünk a másik oldalra is, a védők közé. Mindig van legalább egy anchor, aki a site-on játszik és legtöbbször információval látja el a csapattársait, de ott vannak a flex játékosok is, akik nem közvetlenül a bomba mellett, de a közelében védi a szobát, valamint a roamerek, akik a pálya bármely részén feltűnhetnek, éppen ez az erősségük.

Így válaszd ki a tökéletes operátort:

A roamer operátorok a leggyorsabbak, általában három sebességgel rendelkeznek, elég erős fegyverekkel, bár van amikor a specifikus eszközük a legmeghatározóbb képességük. A C4-bombák például sokszor erősebbek, mint bármilyen fegyver, jól eldobva egy plantet is meg tudnak akadályozni.

Jäger

Jager - Tom Clancy's Rainbow Six Siege Wiki Guide - IGN

Jäger a játék egyik legikonikusabb operátora, akinek három ADS áll rendelkezésére, valamint egy golyóálló kamera vagy két köteg szögesdrót. A gadgetje elképesztően hasznos, nem is véletlen, hogy ő az egyik leggyakrabban használt karakter a játékban. A fegyvere szintén erős, még a sok nerf ellenére is, amin az utóbbi időben átment.

Caveira

Caveira a mostani metában kifejezetten hányatott sorsú, ennek ellenére nem tagadhatjuk le, hogy ő minden támadó rémálma. Nagyon egyedi karakter, a képessége miatt szinte teljesen hangtalanul mozoghatunk vele a pályán, még Jackal sem tudja szkennelni a lábnyomait. A fegyverarzenálja ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, de ott van például a shotgunja, amivel elég fájdalmas meglepetéseket lehet okozni ellenfeleinknek. Két impact gránátja is van, amivel könnyedén elmenekülhetünk ha túl kellemetlen helyzetbe kerülnénk egy támadó miatt.

Ela

Ela Bosak : Rainbow6 | Rainbow six siege art, Ela bosak, Rainbow six siege  memes

Ela gyors, erős fegyverekkel rendelkezik és elég hasznos az eszköze is. A Scorpion nevű fegyvere hihetetlen gyors volt anno, de elég hamar lenerfelték. Manapság Ela már nem OP, de továbbra is egy piszok erős karakter maradt. Jó kezekben a fegyvere továbbra is rémálom a támadók számára, de ha nem vagy vele magabiztos, akkor választhatsz shotgunt is, ami sosem hagy cserben. A Grzmot mine az ő kis barátja, amit a falakra tudunk feldobni és ha belesétál a támadó, akkor egy hangos robbanás kíséretében kábult állapotba kerül az. Roamerek számára tökéletes választás lehet a karakter.

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés