Hirdetés

R6S: Ezekkel az operátorokkal lehetsz a roamerek királya

Sokszor nem éri meg szemtől szembe konfrontálódni, a roamerek pedig pont ebben a legjobbak, az ellenfél hátbatámadásában.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Vigil

Vigil - Tom Clancy's Rainbow Six Siege Wiki Guide - IGN

A dél-koreai operátor szintén tökéletes példája a roamereknek. Két impact gránátja van, amit hasonlóan tud felhasználni, mint például Caveira. Egy SMG-12-t kapott másodlagos fegyvernek, míg az elsődleges tűzereje a K1A vagy a BOSG. shotgun. A képessége nem a legjobb, pontosabban nem a legkönnyebb. Aktiválás után láthatatlanná válik a drónok és kamerák előtt, de ha elég közel kerül hozzá egy drón akkor azonnal lelepleződik. Megtévesztésre mindenképp tökéletes, ha elég jól használod ezt a képességet akkor elhitetheted a támadókkal, hogy a szoba egyik sarkában vagy, miközben akár egy teljesen másik szobából is figyelheted őket.

Alibi

Alibi - Tom Clancy's Rainbow Six Siege Wiki Guide - IGN

Ez az operátor 3 darab Prismát hord magával a csatatérre, amik egy-egy hologrammal verik át az ellenfelet. Nagyon fontos megjegyezni, hogy a hologramok mindig csak az alap uniformot jelenítik meg, nem azt, ami a te operátorodon van. Ha egy támadó meglövi a hologramot, akkor pár másodpercig spotolva lesz, legyen a pálya bármely pontján is. A fegyvere tűzgyorsasága kimagasló és egy x1.5-ös távcsővel is felszerelhető, ami éppen tökéletes egy roamer számára. 

Mozzie

Mozzie guide: 6 tips for Rainbow Six Siege's defender

Mozzie elég egyedi operátor lett, a gadgetje egy mini fegyver, ami kilő három mini robotot, melyek egy hatótávon belül elkapják a drónokat és Mozzie irányítása alá vonják őket. A C4-et fel tudja használni arra, hogy a kör végjátékában a könnyen kialakuló káoszban megakadályozza a plantelést, valamint eszközével teljesen elvághatja a drónokat is a lerakókról.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!