Hirdetés

R6S: Ezekkel az operátorokkal lehetsz a roamerek királya

Sokszor nem éri meg szemtől szembe konfrontálódni, a roamerek pedig pont ebben a legjobbak, az ellenfél hátbatámadásában.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Pubstomp - Pros Play Casual

Pubstomp - Pros Play Casual

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés
 

Oryx

Gridlock, Oryx, and Fuze receive slight Buffs in new Test Server update -  GameRiv

Lehet, hogy Oryx csak egy két sebességgel rendelkező operátor, de arra született, hogy roamer legyen. Képessége a Remah Dash, aminek köszönhetően szinte mindenen átfut és áttör. A falakat is áttöri, ha keresztül fut rajtuk, valamint fel tud ugrálni a hatcheken, ami ugyancsak egy hasznos képesség a több szintes pályákon, mint például Coastline vagy Consulate. 

Melusi

Rainbow Six Siege: 10 Tips For Using New Defending Operator Melusi | Game  Live Story

Visszatértünk a leggyorsabb operátorokhoz! Melusi szintén remek választás lehet, ha nem szeretnél a lerakón ücsörögni. A felszerelése elég erős, az MP5 tökéletesen illik hozzá és a két impact gránát mindig jól jön. A képessége a Banshee Sonic Defense, ami extrém módon lelassítja azt a támadót, aki közel kerül a szerkezethez. Körbe tudja csapdázni a lerakókat, aztán pedig elmenni hátba támadni az ellenfelet anélkül, hogy kihasználatlan maradna a képessége. 

Aruni

Rainbow Six Siege reveals Aruni and her gadget | PCGamesN

Pont mint Melusi esetében, Aruni is hasonló módon működik, lerakja eszközeit a lerakókon aztán nekivág a pályának és egyedül kutatja fel az ellenséget. A mechanikus karjával könnyedén tud új útvonalakat nyitni a pályákon, a gadgetje pedig a Surya Gate, amit ajtókra és hatchekre tud felrakni, melyeken a Surya Gate élesítése után már nem lehet gránátokat átdobni.

Thorn

Rainbow Six Siege: High Calibre teaser reveals Thorn and her gadget |  PCGamesNThorn egy igazán halálos operátor, bármely meccsen súlyos csapásokat mérhet az ellenfél csapatára. A gadgetje a Razorbloom shell, ebből egyszerre hármat hordhat magánál. Halálos csapdák ezek, melyeket bárhol el tud szórni a pályákon, az ellenfelek pedig mindenáron el akarják kerülni, hiszen ha aktiválódik a csapda, felrobban és pengéket lő szanaszét, ami könnyedén kiszedhet egy ellenfélt az adott körből.

Hogyan legyek jobb roamer?

Egy roamernek nagyon fontos, hogy legyen önuralma, a türelem mindennek a kulcsa. Mindenekelőtt meg kell értened a támadókat és nagyjából felmérni a lehetséges lépéseiket. Minél tovább maradj életben és ne vállalj buta, vad peekeket. Néha az a legjobb döntés, ha meghúzod magad, lehet hogy néhány másodperc múlva tökéletes csapdát állíthatsz ellenfeleidnek. Mint mindig, a kommunikáció itt is nagyon fontos, érdemes odafigyelni arra, hogy a lerakókon játszó társaid milyen információkat szolgáltatnak, hiszen nekik kell figyelniük a kamerákat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!