Magyarázatot adott a Microsoft miért maradt passzív a The Game Awardson

Magyarázatot adott a Microsoft miért maradt passzív a The Game Awardson

A Microsoft részéről elmaradtak a nagy bejelentések.

Rengeteg nagy leleplezés várt ránk a múltheti The Game Awardson, ahol az Elden Ringet választották az év játékának. Itt azonban nem állt meg a show, és több nagy bejelentést is kaptunk. Ilyen volt a Suicide Squad: Kill the Justice League, a Returnal, a Death Stranding 2, a Star Wars Jedi: Survivor, a The Last of Us Part 1 is, csak hogy néhány példát említsek. Azonban volt egy nagy hiányzó: a Microsoft, aki semelyik komolyabb projektjéről nem mutatott részleteket.

Néhány rajongó csalódottságának adott emiatt hangot az eseményt követően, főként, mert a rivális platformtulajdonos Sony jelentős leleplezéseket tett. Úgy tűnik, a „picipuha" cégnél is olvasták ezeket a véleményeket, mert az Xbox marketingfőnöke, Aaron Greenberg twitteren reagált és megnyugtatta a rajongókat, hogy 2023 "hihetetlenül izgalmas" lesz a platform számára, ráadásul a játékosoknak nem kell sokáig várniuk a hírekre.

„Sok mindent tervezünk megmutatni és megosztani egy hihetetlenül izgalmas 2023-as évről. Értékeljük, hogy az emberek alig várják, hogy többet megtudjanak és lássanak. Az időzítés mindig kulcsfontosságú, de ne aggódjatok, nem kell túl sokat várnotok arra, hogy megtudjátok, mire számíthattok tőlünk” – írta.

Az Xboxnak már vannak jövőre tervezett first-party játékai a Redfall, a Starfield és a Stalker 2 formájában, amelyek megdrágulnak a korábbi címekhez képest. Azonban az is tény, hogy az amerikai óriásvállalatnak mozgalmas éve volt, és várhatóan a jővő esztendő is küzdelmes lesz számukra. Ugyanis a vállalat jelenleg nagyrészt az Activision Blizzard tervezett felvásárlásának befejezéséért folytatott harcra koncentrál, amely rengeteg akadályba ütközik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézted a The Game Awardsot?