HLTV Top 20: A Heroic sztárja a legjobb tíz közé lőtte magát

HLTV Top 20: A Heroic sztárja a legjobb tíz közé lőtte magát

A 20 éves dán szerepe megkérdőjelezhetetlen, ha a Heroic sikereiről beszélünk.

Folytatódik a HLTV Top 20 leleplezése. A 10. helyre az a stavn került, aki zsinórban harmadjára jutott be a legjobb húsz Counter-Strike játékos közé. A fiatal dán egy remek évet tudhat maga mögött egyénileg, miközben egyértelműen látszik, hogy a korral csak egyre jobb és jobb lesz. Stábunk is felismerte ezt, mindannyiunk tippjében szerepelt.

Stavn #10

2022-ben végre LAN-sikerre tudta fordítani az online érában bemutatott tehetséget és kemény munkát a Heroic. Ebben kiemelt szerepe volt annak a 20 éves stavnnak, aki riflerként az egyik legkonzisztensebb játékos volt a világon. Egyetlen rossz versenye nem volt a dánnak tavaly. Ráadásul a Heroic köreinek 64%-ában fraggel járult hozzá a győzelmekhez.

Stavn számtalan statisztikában a legjobb tíz között szerepelt az év során. Eközben a legnagyobb tornákon még szintet is tudott lépni önmagához képest. A legfontosabb meccseken valamivel nehezebben bírt ellenfeleivel – ezért sem került feljebb a listán –, de összességében a hatása akkor is megkérdőjelezhetetlen volt a Heroic teljes évét nézve, ezért megérdemelt, hogy az év legjobb tíz játékosa között beszéljünk róla.

MERÉSZ TIPPEK

A HLTV szokásához híven megkérdezte a játékosokat, hogy 2023-ban szerintük melyik újonc fog marandót alkotni. Stavn a volt fnatic Rising, jelenlegi CPH Flames játékos, regalit választotta. A román tehetséget 2022 első felében még a fnatic fő csapatában is láthattuk játszani párszor, mielőtt újjáépítették volna a keretet mezii irányításával. Stavn több CPH Flames mérkőzést is látott az utóbbi időkben és regali remek teljesítménye tűnt ki neki a leginkább, ezért szerinte érdemes lesz követni a karrierjének haladását.

A HLTV TOP 20 EDDIG

20. Jame
19. yuurih
18. Spinx
17. frozen
16. b1t

15. YEKINDAR
14. huNter-
13. rain
12. blameF
11. Twistzz
10. stavn

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!