Érkezik az XDefiant újabb tesztje, de van ennek értelme?

Érkezik az XDefiant újabb tesztje, de van ennek értelme?

Most először kerül tesztelésre a cross-play funkció.

A Ubisoft bejelentette a hamarosan megjelenő, ingyenesen játszható XDefiant első cross-play tesztjének részleteit. Az eredetileg Tom Clancy's címmel ellátott program felemás benyomásokat keltett az elején, ez pedig azóta sem változott, hiába vagyunk túl számos PC-s teszten. Tavaly elkezdődött egy törlési hullám a Ubisoftnál, látszik, hogy a kiadó sok problémával küzd jelenleg. A rengetegszer elhalasztott (szintén rengeteg kérdőjelet és red flaget tartalmazó) Skull & Bones mellett hét projektnek parancsoltak megálljt

Hyper Space, The Division HeartlandXDefiantRoller Champions, ezek mind a Ubisoft égisze alatt készültek vagy készülnek még most is és mind az ingyenesen játszható játékok táborát erősítik, ám nem biztos, hogy az a jó irány, hogy ilyen nagy erőkkel vetik bele magukat a F2P világába. Ráadásul kérdéses projektekkel, mert nem biztos, hogy hatalmas jövő vár az XDefiantra. A Ubisoft azonban nem ezen a véleményen van, és bejelentették, hogy miután tavaly több Insider Session-t is tartottak a PC-s játékosoknak, a legújabb játékteszt során a PS5, Xbox Series X/S és PC-s felhasználók február 16-20. között játszhatnak majd együtt. A teszt nem publikus, azok vehetnek részt rajta, akik korábban regisztráltak a hivatalos oldalon és kiválasztják őket, vagy kapnak meghívást olyantól, aki már bekerült a bétába.

A résztvevők négy játékmódot (Escort, Zone Control, Domination, Occupy) és 13 pályát (Pueblito, Attica Heights, Arena, Dumbo, Emporium, Liberty, Mayday, Meltdown, Midway, Nudleplex, Showtime, Times Square, Zoo) próbálhatnak ki, köztük egy új, Pueblito nevű csatateret, amely a Far Cry 6-ban bemutatott fiktív karibi Yara nemzetben játszódik.

„Az XDefiant egy ingyenesen játszható, gyors tempójú aréna shooter, amely az intenzív lövöldözést személyre szabott loadoutokkal és speciális frakciókkal ötvözi, miközben a fegyverforgatók csapatai a győzelemért harcolnak” – olvasható a Ubisoft közleményében.

A játékot eredetileg 2021 júliusában mutatták be Tom Clancy's XDefiant néven. Akkor még csak a Tom Clancy-franchise-ok, a Splinter Cell, a Ghost Recon és a The Division frakcióit tartalmazta. De 2022 márciusában a Ubisoft bejelentette, hogy elhagyja a Tom Clancy márkajelzést, és további frakciókat vezet be a szélesebb IP-katalógusából. Az XDefiant a Ubisoft San Franciscóban készül, és Mark Rubin executive producer vezeti, aki korábban a Call of Duty: Modern Warfare stúdiójában, az Infinity Wardnál töltötte be ugyanezt a pozíciót. A játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PC-re és Lunára jelenik meg, a teljes cross-play pedig a megjelenéskor várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!