Mikor lesz a következő Steam Sale?

Mikor lesz a következő Steam Sale?

Rengeteg akcióra számíthatunk idén is, érdemes folyamatosan figyelemmel követni, nehogy lemaradjunk egy kihagyhatatlan ajánlatról.

Idén már öt különböző Steam Sale-nek lehettünk szemtanúi, a Lunar New Year Sale-lel indult az év, legutóbb pedig a Spring Sale-t rendezték meg, de a Valve nem áll le továbbra sem, pörögnek az akciók három kategóriában. A tavaszi mellett jön a nyári, az őszi és a téli nagy kiárusítás, természetesen a nyári lesz a következő, június 29 és július 13 között.

Ezen kívül a Valve idén is elhozza a Steam Next Festet, két olyan eseményt, ahol a játékosok beszélgethetnek a fejlesztőkkel, valamint demókat próbálhatnak ki és streameket nézhetnek az új játékokról. Az első a júniusi lesz, ezt június 19 és 26 között tartják meg. A harmadik kategória a legaktuálisabb most számunkra, ezek azok a fesztiválok, amik tematikusan koncentrálnak egy bizonyos típusú műfajra. Azért ez a legfontosabb most számunkra, mert a következő esemény a Puzzle Fest lesz április 24 és május 1 között, majd ezt követi a Sports Fest május 15 és 22 között. Minden ilyen fesztivál egy hetes lesz, ahogy azt már megszokhattuk.

A Rejtvény fesztivál során olyan játékok kapnak kedvezményt, amelyek fejtörőket tartalmaznak, esetleg logikai és társasjátékok, míg a Sport értelemszerűen a különböző sportjátékokat, szimulátorokat áraznak le, így ha még nincs meg neked a FIFA 23, az F1 22, vagy bármelyik ehhez hasonló játék, de szeretnéd megvásárolni, akkor érdemes a Sport Fest során visszanézni, hátha olcsóbb lett. Lássuk tehát, melyik hét fesztivál várható tavasszal és nyáron:


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!