Call of Duty: Jön a Trophy Hunt!

Call of Duty: Jön a Trophy Hunt!

A harmadik szezon kezdetén igazán megéri majd CoD-ozni!

Április 12-én indul a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 harmadik szezonja, amely rengeteg újdonságot hoz az Infinity Ward lövöldéjébe: érkezik a Cronen Squall Battle Rifle, más néven, de visszatér az ikonikus Intervention, valamint egy teljesen új pályát is kapunk Pelayo's Lighthouse néven. Azonban a Season 3 Patch még tartogat meglepetéseket, ilyen a Trophy Hunt, amely a fél szezonon keresztül tart majd, és remek ajándékokat lehet szerezni vele!

A Trophy Hunt nem egy külön játékmód lesz, hanem egy minden casual módba bekerülő esemény, amely során a leszedett ellenfelek trófeákat dobnak. Ezeket a trófeákt az MW2 nem körökre osztott módjaiban a dogtagekhez hasonlóan fel kell szedjük, a körökre osztott módokban, mint a Search and Destroy nem kell felszedjük őket, míg a Warzone-ban és a DMZ-ben az AI és a játékos ellenfelektől is gyűjthetjük őket, azonban vagy ki kell extractolni velük, vagy be kell őket rakni a Buy Stationökben található széfekbe.

De hogy pontosan mire jók ezek a kis gyűjthető trófeák? Természetsen jutalmakra tudjuk őket beváltani a Season 3 első fele után, amelyek közül az Infinity Ward párat már le is leplezett!

  • Az egyik nagy ajándék a Nightsight Weapon Blueprint, amely egy felturbózott TAQ-56-et tesz elérhetővé a játékosok számára. A Nightsight olyan attachmentekkel lett felszerelve, amelyek minden lobbyban megállják a helyüket,
  • Emellett pedig egy Venom Strike nevű Blueprint is érkezik, amely szintén egy Assault Rifle Blueprint, amit eddig a DMZ speciális küldetéseiből érhettünk el.

Emellett jönnek még Calling Cardok, egyéb Blueprintek és még Operator skinek is, így mindenképp megéri pörgetni majd a Call of Duty Modern Warfare 2 Season 3 speciális módját, amely április 12-től nagyából május közepéig lesz elérhető! Ne maradjatok le a Trophy Huntról!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!