Ütős előzetesen a Final Fantasy XVI - Ezt látnod kell!

Ütős előzetesen a Final Fantasy XVI - Ezt látnod kell!

Egy egész eseményt szentelt a Sony annak, hogy jobban megmutassa a játékot.

Ahogyan arra előzetesen számítani lehetett, a csütörtöki State of Playen bemutatta a Sony a Final Fantasy XVI-ot, méghozzá egy 25 perces videóval. A trailer remekül sikerült, nagyon látványos lett, még tovább növelte a játék amúgy sem kicsi népszerűségét. A megjelenéséig már csak néhány hónap van hátra, egész pontosan június 22-én jelenik majd meg (eleinte kizárólag PlayStation 5-re), de már tudjuk, hogy készen áll a program, a Square Enix pedig az elmúlt hetekben egyre több információt árult el róla.

Az eseményen a játékosok bepillantást nyerhettek a Final Fantasy 16 harcaiba, a képességfákkal, a térképpel és néhány mellékszereplő rövid bemutatásával együtt. Meggyőzőek voltak a látottak, például az Amazonon az eladási ranglistán feljebb kúszott.

Megismertük a játék központi világát és a mellékküldetéseket is, valamint kiderült, hogy  folytatja a Final Fantasy 15 váltását a korábbi részek hagyományos, fordulóalapú harcrendszeréről a valós idejű harcrendszerre. A történet is sokkal sötétebb lesz, mint a korábbi fővonalbeli Final Fantasy-játékoké, mivel a Final Fantasy 16 lesz az első M-besorolású játék a fő sorozatban, és egy Valisthea nevű, háború sújtotta, zord birodalomban játszódik. Clive története három időperiódusban fog játszódni: a tizenéves, a húszas és a harmincas éveiben. A játékosok a harcban szerzett képességpontok segítségével a saját játékstílusukhoz igazíthatják Clive felszerelését és Eikon-alapú képességeit. Ne is húzzuk tovább az időt, nézd meg te is a videót, aztán várjuk, hogy még több információt áruljanak el róla a megjelenésig.

Megszámolni sem tudjuk már, hányadik résszel jelentkezik a Final Fantasy-széria, de az biztos, hogy a FFXVI minden eddiginél nagyobbnak és ütősebbnek ígérkezik! Ha érdekel a Final Fantasy XVI, a Konzolvilág kínálatában megtalálod.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gamer szótár