Budapesten forgat Adrien Brody

Budapesten forgat Adrien Brody

Kis szerencsével te is összefuthatsz vele a fővárosban.

Egy budapesti étteremből jelentkezett be Adrien Brody Oscar-díjas színész (A Grand Budapest Hotel, A zongorista), aki a napokban ünnepelte 50. születésnapját. A jeles alkalmat a Rosenstein Vendéglőben tartották meg, amely az esemény után kiposztolta közösségi oldalára, hogy „Nálunk járt Adrien Brody és kedves családja, hogy megünnepeljék 50. születésnapját.”

Egy forgatás miatt tartózkodik egyébként Budapesten az anyja révén magyar származású színész, ugyanis most készül a The Brutalist című film. A film története egy művész életének harminc évét mutatja be: ebben Brody játssza a művészt, Tóth Lászlót, aki feleségével, Erzsébettel (őt az az Oscar-jelölt Felicity Jones alakítja, akit A mindenség elmélete, a Zsivány Egyes, az Inferno vagy A csodálatos pókember 2-ből is ismerhettek) elmenekülnek a háború utáni Európából, hogy Amerikában kezdjenek új életet. A film vágója is mindenképpen említést érdemel, ugyanis Jancsó Miklós fia, Jancsó Dávid lesz az.

Ez azt is jelenti, hogy aki most a fővárosban jár-kel, annak kis szerencsével van esélye akár egy Oscar-díjas színésszel is összefutni. Szerencsére egyébként ez nem egy különleges eset, kis hazánk népszerű forgatási helyszín, ezért gyakran járnak hozzánk a legnagyobb hollywoodi sztárok. 


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!