FIFA 23: Az a kisfiú nagyon gyanús, imposztor lehet közöttünk!

FIFA 23: Az a kisfiú nagyon gyanús, imposztor lehet közöttünk!

Reméljük minél hamarabb javítja az EA a hibát.

A FIFA 23 ciklusa már az utolsó harmadába lép lassan, de a nyár már eleve sokaknál már a játék végét jelenti, így kijelenthetjük, hogy a Team of the Seasonnel nagy hajrára készül a játék. Lassan véget ér az idény az európai topbajnokságokban így már több versenysorozatnál is le lehetett adni a szavazatokat. Az EA is már gőzerővel a következő játékára, az EA Sports FC-re koncentrál, amely nyár végén érkezik. Ez azt is jelenti, hogy folyamatosan engedik el a FIFA 23 kezét, valószínűleg egyre kevesebb erőforrást és energiát áldoznak rá, így jó esély van, hogy minden hibát már csak emiatt sem javítanak ki.

Pedig felbukkant egy nagyon furcsa jelenség, amit nem nagyon tudunk hova tenni. Amikor felsétálnak a csapatok a pályára, hogy meghallgassák a himnuszt, előttük egy kisgyerek szokott állni. Ezt a képet szokta meg a szemünk, hisz ez nagyon régóta így van már, és minden más látvány elüt ettől. 

Persze ez tényleg csak megszokás kérdése, rengeteg kezdeményezést el tudunk képzelni, ahol ez nincs így, de a mostani eset nem éppen ebbe a kategóriába tartozik. A végeredmény szerintem hátborzongató lett, a most odakerülő fiúk és férfiak nem igazán illenek a képbe. Nektek mi a véleményetek róla?


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!