FIFA 23: Lukaku egyszerűen megállíthatatlan

FIFA 23: Lukaku egyszerűen megállíthatatlan

Mahrez is megérdemelné a díjat, de sajnos az FA-kupa nem számít.

Ismét közeledik a szerda, amikor kihirdeti az EA a Team of Weeket, immáron a 26. alkalommal az idényben. Ezúttal is megpróbáljuk megjósolni, hogy kik lehetnek azok, akik helyet kapnak végül a keretben. 11+12 játékost válogatnak be, lássuk ki a legesélyesebbek ezen a héten.

Amint azt már a bevezetőben is írtam, Rijad Mahrez triplázott a Sheffield ellen az FA-kupa elődöntőjében, így Manchesteri derbivel végződik a világ legrégebbi labdarúgó versenysorozatának 2022/2023-as kiírása. Azonban a nemzeti kupa nem számít bele a TOTW-be, emiatt City-játékost most ne keressetek majd a keretben.

A kapus Jeremias Ledesma lesz várhatóan, miután 5 védést mutatott be az Espanyol ellen és a kapuja is érintetlenül maradt. A másik hálóőr, aki esélyes, hogy bekerüljön, az Vanja Milinkovic-Savic, ugyanezeket a számokat hozta, mint kollégája.

A védők oldalán erős lehet a német vonal mert mind Matthias Ginter, mind Mats Hummels esélyes, mindketten szereztek gólt, és a háló érintetlen maradt a Freiburg és a Dortmund esetében is. Ugyanilyen statokat hozott Eder Militao is, így minden esély megvan arra, hogy Real Madrid-játékost is leleplezzen holnap az EA. 

A középpályán ott lehet Joelinton is, aki góllal vette ki a részét a Tottenham agyonveréséből. Amennyiben az EA úgy dönt, hogy nem Miliatonak ítéli oda az IF-lapot, akkor Marco Asensio biztosan a csapat tagja lesz, miután remekül játszva szerzett egy gólt és kiosztott egy gólpasszt a Celta Vigo ellen. Odakerülhet Declan Rice is, aki szintén szerzett egy találatot és a Meccs embere lett a Bournemouth ellen. Szintén várható Rafael Leao szereplése is, aki MOTM-díjjal és két góllal fejeszte be a Lecce elleni találkozót.

A támadóknál is világsztárokra várunk, négy hét után Romelu Lukaku ismét ott lehet, az Empoli ellen mindhárom gólból kivette a részét. A Lens csatára, Ikoma Lois Openda a belgához hasonlóan kétszer volt eredményes egy assziszt mellett, valamint Kylian Mbappé is jó hétvégén van túl, 2 találatot jegyzett a ligautolsó Angers ellen, ezzel újabb lépést tettek a bajnoki cím felé.

További néhány név, akik bekerülhetnek a csapatba:

  • Fabian Schar
  • Donyell Malen
  • Mattias Svanberg
  • Óscar de Marcos
  • Lucas Paqueta
  • Marvin Ducksch
  • Timothy Castagne
  • Nicolás Otamendi
  • Fabinho

AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!