Úgy tűnik bajban van a multiplayer The Last of Us-játék

Úgy tűnik bajban van a multiplayer The Last of Us-játék

Szóval ezért nem szerepelt a játék a PlayStation Showcase-en!

Hiába vártuk, a The Last of Us spin-off epizód nem mutatkozott meg a pár nappal ezelőtti PlayStation Showcase keretein belül. Volt Alan Wake 2, Marvel's Spider-Man 2, Metal Gear Solid Snake Eater remake és Assassin's Creed Mirage is, de a The Last of Us nem tette tiszteletét. Pedig jó ideje tudjuk már, hogy a Naughty Dog dolgozik a következő epizódon, ami egy spin-off, egy mellékhajtás lesz és bizony multiplayer!

A Naughty Dog tegnap este jelentette be, hogy bár ők is izgatottak a játék kapcsán, be kellett látniuk, hogy több időre van szükségük. Sosem jelent jót, ha maga a csapat is úgy ítéli meg a játékot, hogy még nem érett meg a bemutatásra, főleg ha az egy egy olyan játék, ami az egyik legjobb singleplayer élményt szeretné átültetni online közegbe.

A fejlesztők azonban azt is elmondták, hogy egy új singleplayer-élményen is dolgoznak, amit ugyancsak szeretnének bemutatni mihamarabb. Hogy ez pontosan mi lesz, egyelőre nem tudni, de jó ideje pletykálják már a The Last of Us Part 3-at is. Mi tagadás, mi is örülnénk neki, ha a multiplayer spin-off mellett már a harmadik részen is dolgoznának.

Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket a játékok felől, ahogy a már berendelt HBO-féle The Last of Us 2. évad felől is!

Kövess Minket!



Gamer szótár