Akkor is jól jársz, ha meghalsz a Diablo IV-ben, Megan Fox gondoskodik erről

Akkor is jól jársz, ha meghalsz a Diablo IV-ben, Megan Fox gondoskodik erről

Nem először hozzák meg a kedvünket a Diablo IV-hez a Blizzard marketingesei.

Divatbemutató, hidegrázós élőszereplős videó, himnusz, bizarr shake, ínycsiklandó csirke, a Blizzard marketingesei minden elkövetnek, hogy kifizessük a 70 eurót és leüljünk a Diablo IV elé. Az ügyüket segíti, hogy a fejlesztőcsapat is remek munkát végzett, rekordokat dönt a program, a játékosok valósággal lerohanták.

Most egy újabb meghökkentő, de elképesztően menő ötlet pattant ki a fejükből, ehhez pedig megszerezték a csodálatos Meghan Foxot segítőnek. Elindítottak ugyanis egy akciót, miszerint ha megosztod TikTokon vagy Twitteren a legdurvább halálodat, használod a #DiabloDeaths hashtaget, akkor esélyt kapsz arra, hogy dicshimnuszt zengjen rólad a színésznő és olyan magasztos jelzőkkel illessen, mint a hős. A rövid klip elején nem mellesleg hátborzongató módon vallotta be, hogy mennyire szereti a vér látványát, amiből a Diabloban nincs hiány. Lehet nem véletlenül kérték fel őt a szerepre. Te szeretnél Meghan Fox hőse lenni?

Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Ezt olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár