Máris rekordokat dönt a Diablo IV

Máris rekordokat dönt a Diablo IV

Már több, mint 10 ezer év játékidőt tettek bele a játékosok.

A játék hivatalosan ugyan csak kedden jelent meg, de a Diablo IV már most rekordokat döntöget. A Blizzard elárulta, hogy a Diablo IV a cég leggyorsabban fogyó játéka lett a június 1-jei korai hozzáférésű megjelenés óta. Csütörtök óta a fejlésztők beszámolói szerint a játékosok már több, mint 93 millió órát pakoltak bele, ami több mint 10 ezer évnek felel meg.

„Ez egy olyan pillanat, amire évekig készült a Diablo IV csapata. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a játékosoknak a Diablo játékban valaha elmesélt leggazdagabb történetet kínálhatjuk” – mondta Rod Fergusson, a Diablo általános igazgatója. Kollégája, Mike Ybarra, a Blizzard Entertainment elnöke hasonlóan büszkén áll az alkotásuk előtt. „A Blizzardnál az a víziónk, hogy legendás élményeket teremtsünk, amelyekben mindenki részesülhet, és a Diablo IV ennek a víziónak a hihetetlen megvalósítása. A rendkívül testreszabható játékmenet, a lebilincselő történetmesélés és a világgal való kapcsolatteremtés rengeteg lehetősége révén a Diablo univerzumnak ez a mesterien kidolgozott kifejezése kiváló példája annak, hogy tehetséges fejlesztőcsapataink mire képesek.”

A verseny a dicsőségért tehát meghozta gyümölcsét, mindenki pörgeti a játékot normálon és hardcore-on egyaránt, és a kritikusok után a játékosok is elégedettek, ami az eladási számokon is meglátszik. Amennyiben érdekel, hogy miként fejlődhetsz a leggyorsabban, hogyan működik a lovak irányítása, melyik karaktert válaszd, akkor gyere vissza rendszeresen az Esport1 oldalára, ha pedig szeretnél részt venni egy nyereményjátékban, akkor látogass el a PC Guru oldalára!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár