Izgalmas multiplayer módokkal vár a Battlefield V

Izgalmas multiplayer módokkal vár a Battlefield V

A második világháború még sosem volt ennyire szórakoztató. 

Ahogy telnek a hónapok, úgy tudunk meg egyre többet a Battlefield legújabb részével kapcsolatban. A fejlesztők először május végén leplezték le a játékot, majd további információkat is elárultak róla, és a hihetetlenül intenzív játékmenetéről egyaránt. Legutóbb pedig azt is elmesélték, hogy milyen hangulattal és egyjátékos móddal várnak majd minket. Ráadásul egyre közelebb van a Battlefield V bétatesztje, aminek apropójából azt is elárulták, hogy milyen többjátékos módok lesznek a végleges változatban. 


Az új rész egyik legkellemesebb módja a Grand Operations lesz, ahol többedmagunkkal megtörtént történelmi események által ihletett kalandokban vehetünk majd részt. A DICE fejlesztői bejelentették azonban, hogy a megjelenéskor nem lesz még elérhető ez a játékmód, viszont a premier után egy kicsivel igen, -ráadásul minden hónapban fogunk egy-egy újabbat kapni

Az Airborne játékmóddal azt ígérik, hogy a második világháború olyan arcát láthatjuk majd, amire eddig esélyünk sem volt, de mellette azért ikonikus háborus elemek is meg fognak jelenni. A mód középpontjában azok a szép sorba lepakolt tüzérségi ágyúk állnak, amikkel az egyik csapat igyekszik megvédeni a légierő irányításáért felelős központot, amit a támadók először levegőből, majd szárazföldön folytatott harcokban próbálnak meg lerombolni. 


Final Stand módban fel kell majd kötni a gatyát, ugyanis ha meghalsz, akkor többé nem éledhetsz újra -éppen úgy, mint a való életben, bár ezzel páran lehet tudnának vitatkozni. Így az a csapat nyer, akinek legalább egy embere marad talpon, miközben az ellenfélnél már mindenki elhalálozott. 

Persze, lesznek még itt többek számára ismerős játékmódok is (például a klasszikus Team Deathmatch), amik között mindenki megtalálhatja a maga számítását. A 64 játékossal operáló Conquest mód továbbra is hozni fogja a nagybetűs háborús hangulatot, ahol ismételten kulcsterületek megszerzéséé lesz a főszerep, míg a Dominationben egy jóval kisebb térképen fog zajlani a pontgyűjtős küzdelem.


Elsőre érdekes koncepcióval érkezik a Breakthrough mód, ahol a meccs legelején a több szektorra osztott pályarészek egytől egyig a védekező csapat birtokában lesznek, -a támadóknak pedig az lesz a feladatuk, hogy minél többet megszerezzenek közülük. Ráadásul a védők használhatják a Fortification rendszert is, hogy megfelelő védelmi rendszert építhessenek ki a másik csapat ellen. 

Frontlines módot úgy definiálták a készítők, mint a Conquest, a Rush és a Battlefield 4 Obliteration módjának elegyét, ahol zászlók megszerzéséért zajlik a küzdelem. A harc több szakaszban fog zajlani egészen addig, amíg az utolsó zászlót meg nem szerzi a támadó csapat, és fel nem robbantja az utolsó célpontot. Már, ha ez sikerül nekik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!