Rengeteg újdonsággal vár a Battlefield V!

A fejlesztők kifejtették, mire használták az extra időt.  

Anno derült égből villámcsapásként ért minket a hír, amikor a DICE fejlesztőcsapata bejelentette, hogy október helyett csak novemberben fog megjelenni a Battlefield legújabb része. Természetesen az így felszabaduló idő nagyon jól jött a játék készítőinek, akik nemrég össze is foglalták, hogy ezzel milyen változtatásokat tudtak beleépíteni a sokak által várt második világháborús lövöldébe. 

Megjött a Battlefield V premier előzetese!

Megjött a Battlefield V premier előzetese, amit most meg is mutatunk nektek!

Ugyebár a bétateszt után mi is meséltünk nektek arról, hogy bőven vannak még alakításra és finomhangolásra váró dolgok a játékban, amikkel kapcsolatban meg is ígérték a srácok, hogy alaposan újragondolják őket a végleges változatra. Az első és legfontosabb változtatásuk, hogy végre elegendő lőszerrel látnak el minket, amik tényleg csak akkor fognak kifogyni, ha már nagyon sok ideje vagyunk a harcmezőn.

A béta egyik hatalmas problémáját is javították, hiszen már lényegesen könnyebben ki lehet szúrni a pályákon araszoló ellenfeleket, bár némelyik térképen akkora távolságok vannak, hogy egyszerűbb fegyverekkel igencsak nehéz áthidalni őket, így ilyenkor marad a fedezéktől fedezékig való araszolás. A játék ütemére jótékony hatással van, hogy sokkal gyorsabban telik az a 'bleeding out' időszak, amikor is lelövés után segítségért kiálthatunk, vagy felgyorsíthatjuk a halálunkat, hogy utána újult erővel folytathassuk a harcot. 

Nézz bele a Battlefield V első 14 percébe!

Nézz bele a Battlefield V első 14 percébe!

Külön öröm, hogy az ezután következő képernyőn kevesebb időt kell eltölteni a 'Squad Camera' szekcióban, hacsak társaink nem éppen őrületes tűzharcokba keverednek. Az igazán univerzális játékosok fognak a leginkább örülni annak, hogy sokkal nagyobb lett a balansz a Battlefield V-ben található fegyverek között és a netkód is jelentősen jobb lett.

Vannak azonban még furcsaságok a játékban, ugyanis egy-két pályaelemben olyan szinten lehet elakadni, hogy instant villámguggolgatásba vált a karakterünk, valamint a gyilkosságokkor a katonák modelljei is sokszor átesnek a textúrákon. Ráadásul az első napokban voltak problémák a szerverekkel is, amik záros határidőn dobtak ki minket a főmenübe, de ezt szerencsére már megoldották a készítők, –mondjuk, kérdés, hogy a hivatalos megjelenéskor érkező PC-s játékostömegek miatt ez fog-e változni. 

Játszd a lehető leghamarabb a Battlefield V-ot!

A készítők elárulták, hogy hogyan kerülhetünk a legelsők közé.

Ugyanakkor jó hír, hogy a végleges változatba még több jármű került be, úgyhogy bőven lehet miből válogatni, ha nem nyúlják le előlünk őket az önző csapattársaink. Ne feledjétek, hogy hivatalosan november 20-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra a Battlefield V, de ha szeretnétek, már korábban is játszhattok vele.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!