K&H MNEB-HO: A dobogó legalsó fokára is lát esélyt az Exhelp Gaming a Szuperkupán

Reméli, hogy az offline körülmények miatti izgulást hamar le tudja dobni magáról a csapat, ebben látják a jó telejsítmény kulcsát.

2022. augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság – Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa offline döntője a Gamerlandben. 12 csapat küzd meg a kétnapos tornán az 500 000 forint összdíjazású, szezon végi tornán, melyért az együttesek közel 1 évet küzdöttek.

A tornán a ponttáblázat első 10 helyezettje automatikusan ott lehet, míg további 4 csapat egy online, vigaszágas-kieséses rendszer pótselejtezőn csaphatott még össze a hátralévő két férőhelyért. A versenyt megelőzően minden résztvevő csapatot megkerestünk 1-1 interjúval, az eddigieket alább olvashatjátok:

Ötödik együttesként a ponttáblázat 8. helyén záró Exhelp Gaming gárdáját kerestük meg pár kérdéssel, akik több ezer ponttal előzték meg mögöttük álló riválisaikat, így magabiztosan harcolták ki részvételüket. A csapat tagjai:

  • BarnusS
  • JusTZoly
  • ZeNeDaR
  • Tatas (csere)

Stabil teljesítményt nyújtottatok mind ősszel, mind tavasszal is, ennek eredménye lett végül az automatikus részvétel az offline döntőn, ehhez gratulálunk. Hogyan értékelnétek így visszatekintve a teljes szezont?

„Így visszatekintve, voltak hullámvölgyek bőven. Pár meccsen megmutathattuk volna, mit is tudunk igazán, viszont ez kiaknázatlan lehetőség maradt. Őszintén megvallva, egyénileg és csapat szinten is van hova még fejlődnünk. Azonban látunk jövőt a csapatban és bennünk, szimplán csak fent kell tartanunk a fejlődésorientált gondolkodást."

A Tavaszi Nagydöntőn nem sikerült a továbbjutás számotokra a csoportból. Mennyire fáj még az eredmény, mennyire tudtátok túltenni magatokat rajta?

„Eleinte nem esett jól egyikünknek sem. JusTZoly volt az, aki viszonylag hamar, más másnapra túltette magát rajta, mert úgy gondolta, nem érdemeltük meg, hogy továbbjussunk. Nem tettünk eleget ahhoz, hogy a legjobb csapatok között ott lehessünk."

JusTZoly és ZeNeDaR számtalan offline versenyen vett már részt a múltban (egy ízben Varsóban is), de BarnusS most fog debütálni ilyen tornán. Hogyan megy ilyenkor a felkészülés, hogy most nem otthon, hanem a nézők előtt, színpadon fogtok játszani?

„Igazából erre nem lehet felkészülni. Teljesen más lesz nézőközönség előtt játszani, és úgy gondoljuk, minél hamarabb le tudjuk vetkőzni az izgulást, annál jobban fogunk teljesíteni. Csupán arra kell majd odafigyelnünk, hogy kizárjunk minden külső tényezőt, és maximálisan a meccsekre koncentráljunk."

Milyen céllal vágtok neki a Szuperkupának, mi az az eredmény, amit mindenképp el szeretnétek érni a versenyen?

„Megmaradva a realitás talaján, a legjobb 4-et még esélyesnek is látjuk, ennek örülnénk a legjobban. A 6. hely alá biztosan nem adunk."

Van-e már tervetek a következő szezonra? Folytatjátok együtt, vagy lesz játékosváltozás?

„Nincs előre megtervezve. Viszonylag friss hármas vagyunk, úgyhogy remélhetőleg nem kerül sor csapat/játékos cserére."

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - Hungarian Open 2021-22: Szuperkupa augusztus 26-27-e között kerül megrendezésre, Budapesten a Gamerlandben. Ha a helyszínen szeretnéd követni a mérkőzéseket, úgy regisztrálj nézőnek ezen az oldalon (a belépés mindenki számára ingyenes), de a találkozókat online a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján is élőben megtekinthetők.

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.